Αθλήματα

Καλές εμφανίσεις από Παπαχρήστου και Καρύδη στη Γαλλία, σταθερή η Πόλακ (vid)

Η Βούλα Παπαχρήστου και η Σπυριδούλα Καρύδη αγωνίστηκαν στο τριπλούν στο Βαν ντε Ρέιγ, όπου βρέθηκαν στην τρίτη και έκτη θέση αντίστοιχα.

Η Παπαχρήστου “προσγειώθηκε” στα 13,85 μ., όσο και το φετινό της ρεκόρ, ενώ είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 13,66 μέτρα. Η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού συνεχίζει τους αγώνες της στον κλειστό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη θερινή περίοδο, δεδομένο του ότι το πρόγραμμα του χειμώνα δεν περιλαμβάνει πλέον κάποιο μεγάλο αγώνα, γεγονός που έχει ατονίσει το ενδιαφέρον των αθλητών και αθλητριών. Η Καρύδη, λίγες ημέρες από το 13,51 μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα πέτυχε 13,47 στη Γαλλία και συνέχισε με σταθερές παρουσίες τους αγώνες της στη σεζόν. Η άλτρια του Παύλου Σκορδίλη θα κάνει την επόμενη εμφάνιση της, τη Δευτέρα σε μίτινγκ στην πόλη Ομπόν της Γαλλίας.

Την ίδια ώρα, η Ελένη Πόλακ (φωτ) δείχνει σε κάθε της αγώνα να αποκτά όχι μόνο την σταθερότητα, αλλά και την αγωνιστική αυτοπεποίθηση, που θα της επιτρέψουν στο μέλλον να σταθεί σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ήταν τέταρτη σήμερα στο μίτινγκ που έγινε στην γαλλική πόλη Βαν ντε Ρέιγ, με καλύτερο άλμα στα 4,50 μ, ενώ στη συνέχεια έχασε στις λεπτομέρειες τα 4,60 μέτρα. Το σημαντικότερο για την Πόλακ είναι πως παρά την κούραση – πρόκειται για αθλήτρια που δεν έχει συνηθίσει τα διαδοχικά ταξίδια – κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να έχει καλές παρουσίες σε μίτινγκ στο εξωτερικό, αφού είχε προηγηθεί το 4,53 μ. στη Στοκχόλμη. Η 24χρονη έχει μπροστά της το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο οποίο θα κυνηγήσει άλματα πάνω από τα 4,65 μ., που είναι από φέτος το ρεκόρ της.

Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Πεϊνάδο (Βενεζουέλα) με 4,65 μ. και ακολούθησε η Κινέζα Σου με 4,60 μ. και η Ιρίνα Ζουκ (Λευκορωσία) με το ίδιο ύψος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά το 4,53 της Στοκχόλμης, η Ελένη Πόλακ ξεπέρασε τα 4,50 στο Βαν ντε Ρέιγ, ενώ είχε καλή προσπάθεια στα 4,60 μ #polevault #roadtoparis #roadtotokyo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr) στις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected