Κατηγορίες
Super League 2

Καταγγελία από τους γονείς των παικτών της U19 της Παναχαϊκής!

Σοβαρές καταγγελίες από τους γονείς των παικτών της U19 της Παναχαϊκής, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση αναφέροντας πως πρόκειται για “φαρσοκωμωδία” και ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους σε κανέναν επίσημο αγώνα της ομάδας.

Αναλυτικά :

«Είμαστε από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι ο γονιός πρέπει να έχει ρόλο και λόγο στην ποδοσφαιρική εκπαίδευση. Να είναι δίπλα στο παιδί και να το συμβουλεύει, αρκεί να μην μπαίνει ανάμεσα στο παιδί και τους προπονητές του. Ο γονιός έχει το μεγαλύτερο βάρος. Το παιδί μπορεί να ενθουσιαστεί ή να απογοητευτεί εύκολα. Ο γονιός όμως είναι αυτός που αποφασίζει.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας Νέων της Παναχαϊκής, ως γονείς των ποδοσφαιριστών δηλώνουμε ότι δεν ξαναστείλουμε τα παιδιά μας σε επίσημο παιχνίδι, αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα στην ιστορική ομάδα της πόλης μας. Τα παιδιά μας δεν θα συμμετάσχουν σε καμία φαρσοκωμωδία. Μην παίζετε με τον αγώνα και τον ιδρώτα των παιδιών μας. Να ξέρετε κύριοι υπεύθυνοι πως θα μας βρείτε απέναντί σας. Να είστε υποψιασμένοι και ιδιαίτερα προσεκτικοί, από εδώ και στο εξής κύριοι υπεύθυνοι αυτού του καταντήματος για κάθε νόμιμη θέση που εξετάζουμε να λάβουμε.

Υ.Γ. Με τον κύριο Φ. Παπαπαναγή κάποιοι δεν θα περνούσαν ούτε έξω από την προπόνηση».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected