Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 2

Στην τέταρτη θέση ο Εργοτέλης, 1-0 τον Απόλλωνα

Έχοντας έστω ένα παιχνίδι παραπάνω, ο Εργοτέλης βγάζοντας ψυχή μέσα στο γήπεδο κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, τον άφησε εκτός εξάδας ενώ ο ίδιος έφτασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από το πρώτο λεπτό ο Εργοτέλης προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του, δημιουργώντας ευκαιρίες στα καρέ του Απόλλωνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με τον Λίταινα να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Καλογεράκη να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Εργοτέλης απάντησε άμεσα και έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει το 1-0 όταν ο Ατέφ πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ακόμα και τον τερματοφύλακα, όμως σε κενή εστία κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν την πίεση παίρνοντας παράλληλα και την κατοχή της μπάλας, χάνοντας ευκαιρίες με Ροβίθη και Τσέλιο.

Η πίεση του Εργοτέλη απέδωσε καρπούς αφού στο 37’ ο Έφορντ με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνιδι όμως την κεφαλιά του Ροβίθη έδιωξε και πάλι ο Γκέκας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε καθώς απουσίασαν οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Εργοτέλης είχε πολύ καλή αμυντική συνοχή με αποτέλεσμα να μην απειληθεί καθόλου από τους φιλοξενούμενους ενώ στάθηκε άτυχος καθώς έχασε με τραυματισμό τόσο τον Μπουτσάκη, όσο τον Κοιλιάρα. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά, ο Εργοτέλης οπισθοχώρησε με τον Απόλλωνα να βγάζει φάσεις και να απειλεί στο 93′ με την κεφαλιά του Σιφναίου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στην αγκαλιά του Καλογεράκη.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καλογεράκης, Προβυδάκης, Μαζουλούξης, Μπάτζιος, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (60′ Μπαράτα), Κοιλιάρας (79′ Μπότε), Ατέφ, Ροβίθης (85′ Κατσούρι), Έφορντ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος, Τασιούλης (67′ Μπαστακός), Μπρέμπος (46′ Γκουστάβο), Καρρίκι, Καρατάσιος, Λίταινας (79′ Νύκταρης), Νούσιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected