B ΕΠΣ Ημαθίας

Β ΕΠΣ Ημαθίας – Προτελευταία στροφή με ματς-φωτιά! (pregame)

Δύο αγωνιστικές και συνολικά 180 λεπτά απέμειναν για τις 20 ομάδες της Β Ερασιτεχνικής, που θα δώσουν τις τελικές μάχες τους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Με εξαίρεση την ΑΕ Σχοινά, που έχει στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο και ταυτόχρονα έχει εξασφαλίσει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για την Α Ερασιτεχνική της επόμενης σεζόν, όλες οι άλλες ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Στον 1ο όμιλο, το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στη Δόξα Κυψέλης και τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν θα διεξαχθούν τα play out, ειδικά αν την ίδια ώρα η Δόξα Λιανοβεργίου επικρατήσει της ΑΕ Τρικάλων, που μόνο αδιάφορη δεν είναι καθώς θέλει καλύτερο πλασάρισμα για τα play off.

Μόνο η νίκη ο στόχος για τις δύο ομάδες στο Καμποχώρι, όπως επίσης και στα Παλατίτσια, ενώ στην Καψόχωρα η γηπεδούχος ομάδα έχει πιο μεγάλο κίνητρο κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕ Σχοινά.

Στον 2ο όμιλο τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα. Αν ο ΑΟ Μαρίνας (αγωνίζεται εντός έδρας με τον Κεραυνό Επισκοπής) και ο Άχθος Αρούρης (υποδέχεται την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας) επικρατήσουν αύριο, τότε αυτόματα κερδίζουν την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική χωρίς τη διεξαγωγή play off. Σ αυτή την περίπτωση, θα εκκρεμεί ο πρωταθλητής, ενώ σε περίπτωσης ήττας μίας εκ των δύο (ή και των δύο) και ταυτόχρονα νίκης του Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας στον Άγιο Γεώργιο, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μία ακόμη εβδομάδα για να δούμε αν θα διεξαχθούν αγώνες διαβάθμισης για την άνοδο στην Α κατηγορία.

Όσον αφορά την παραμονή, η Δόξα Νάουσας θέλει μόνο τη νίκη στη Ραχιά για να ελπίζει στη διεξαγωγή play out, ωστόσο μόνο στην περίπτωση που Απόλλων ή Κεραυνός ηττηθούν καθώς η διαφορά θα μειωθεί κάτω από τους 7 βαθμούς.

Το pregame της Β Ερασιτεχνικής είναι μία προσφορά των Ελαστικών «ΚΑΤΡΟΤΖΑΝΑΚΗΣ«, Θεσσαλονίκης 200 στη Βέροια.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 16/2 (15.30) :

1ος όμιλος

Δόξα Κυψέλης – Νέα Γενεά Νικομήδειας
Δόξα Λιανοβεργίου – ΑΕ Τρικάλων
ΑΕΚ Καμποχωρίου – Ατρόμητος Διαβατού
ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Σχοινά
ΠΑΟ Παλατίτσια – Ολυμπιακός Λουτρού

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Άχθος Αρούρης – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας
Εθνικός Ράχης – Δόξα Νάουσας
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας
Άτλας Ζερβοχωρίου – Λευκάδια
ΑΟ Μαρίνας – Κεραυνός Επισκοπής

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected