Κατηγορίες
Super League 2

Εξαιρετικός ο ΠΑΣ Γιάννινα, έφτασε τα πέντε γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Οι Ηπειρώτες επιβλήθηκαν άνετα των αντιπάλων τους και με το εμφατικό 5-1 έδειξαν ξεκάθαρα πως είναι το απόλυτο φαβορί για άνοδο στην Super League 1, καθώς αύξησαν την διαφορά του στο +7 από την 2η θέση.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Απόλλωνα Σμύρνης και έβαλε πλέον γερά θεμέλια επιστροφής στη Super League 1.

Με πρέσινγκ και ατελείωτο τρέξιμο, η ομάδα – όνειρο του Αργύρη Γιαννίκη έκανε την καλύτερή της φετινή εμφάνιση, παρόμοια μ’ εκείνη επί του Παναθηναϊκού στο κύπελλο και έκανε τους 4.000 φιλάθλους του να παραληρούν στις εξέδρες.

Έπειτα από το τέρμα αυτό, οι Ηπειρώτες κυριάρχησαν στο ματς και στο 33΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους με καρφωτή κεφαλιά του έτερου κεντρικού αμυντικού Σκόνδρα. Στο 41΄ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» καθάρισε για τα καλά την υπόθεση νίκη, με πλασέ του Παμλίδη ο οποίος έκανε το 3-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με συνέπεια το 3-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος και για την ακρίβεια στο 51΄ ο Απόλλων Σμύρνης μείωσε σε 3-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν. Ωστόσο οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο γκολ, μετατρέποντας το ματς σε τυπική διαδικασία.

Ο Κρίζμαν στο 62΄ με πλασέ έκανε το 4-1, ενώ στο 81΄ ο Λέο με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Στο 87΄ ο ΠΑΣ είχε μία ακόμα ευκαιρία για γκολ, το σουτ όμως του Ελευθεριάδη έφυγε δίπλα από την συμβολή των δοκών του Αναγνωστόπουλου, με συνέπεια το 5-1 να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο (46′ Λιάσος), Καρτάλης (75′ Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν, Λέο (83′ Νικολιάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Λαρέα, Κύργιας (34′ Ιωαννίδης), Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Βιτλής, Μπλάζιτς (76′ Γκίνο), Φατιόν, Κολ, Μαρκόβσκι (60′ Βάρκας, Μπεντινέλι.

*με στοιχεία από το sfina.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected