Κατηγορίες
Football League

Σπουδαίος βαθμός της Ιεράπετρας στην Καβάλα

Σημαντική ισοπαλία για τον ΟΦ Ιεράπετρας στο “Ανθή Καραγιάννη”, 0-0 με την Καβάλα, που διατηρεί την Κρητική ομάδα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη με τις βλέψεις να “λοξοκοιτούν” προς την άνοδο. Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για να φύγει με το διπλό.

Η Καβάλα είχε τις ευκαιρίες ως γηπεδούχος αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ειδικότερα στο 19′ είχε δοκάρι μετά από απόκρουση του Καραγκιολίδη και στο 20′ 2ο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Γαβριηλίδη. Επίσης στο 2ο μέρος και το 72′ ο Μαρκόπουλος από κοντά δεν σκόραρε.

Στο 94′ ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε μεγάλη φάση με Βακράκο και Χύσι με τον Δήμιζα να σώζει την Καβάλα. Στο 95′ η Καβάλα έβαλε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο ΟΦ Ιεράπετρας βρισκόταν στην 5η θέση πριν το ματς και η Καβάλα στην 7η έχοντας διαφορά μόλις ενός βαθμού.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμηζα, Καζαντζίδη (67′ Καθάριος), Γαβριηλίδη, Μαρκόπουλο, Κέρθι, Ορφανίδης (Λ), Ορφανίδης (Π), Μαϊδανός (87′ Αρναούτογλου), Στίκας, Κουτσούμπας, Παπαδόπουλος

ΟΦΙ (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Σμίλτος, Μάγκας, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Χαντί (65′ Χύσι), Μπάμπης (80′ Αποστολόπουλος), Κατσικοκέρης, Μηνάς (65′ Βακράκος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected