Κατηγορίες
Super League 2

Το γκολ του Ρόβα έκρινε την αναμέτρηση στη Δράμα

Χάρη στο γκολ του Ρόβα στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα στην έδρα της Δόξας Δράμας με σκορ 1-0.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο, με την χανιώτικη ομάδα να δημιουργεί ευκαιρίες τόσο στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος, παρ’ όλα αυτά καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να χτυπήσουν στο ξεκίνημα της επανάληψης και ειδικότερα στο 47ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα του Αποστολίδη, ο Ρόβας ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σούλη διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Να σημειωθεί πως την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Πλατανιά πραγματοποίησε ο Έισντεν, θα έχει την ευκαιρία να σκοράρει, καθώς είχε δύο τελικές ευκαιρίες.

Ο Πλατανιάς γνωρίζει έτσι την ήττα σε ένα ακόμα παιχνίδι και σε κάθε περίπτωση παραμένει στους 20 βαθμούς. Από την άλλη, η Δόξα Δράμας φτάνει τους 23 και κρατά ζωντανές τις ελπίδες της για τα πλέι οφ.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Ηλιάδης, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Παρασκευάς (68′ Μαρκοπουλιώτης), Πινδώνης, Αποστολίδης (78′ Αναστασίου), Κρητικός, Ρόβας (86′ Σαμπανίδης)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Ουές, Κατσαρός, Σάαντο, Κόρτσταμ (66′ Γιούσης), Εϊσντεν (84′ Παπουτσογιαννόπουλος), Λεϊρία, Μπάμπης, Λουκίνας, Οικονόμου (78′ Κωστίκος), Τσαμούρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected