Κατηγορίες
Super League 2

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τα Χανιά, πέτυχε πέντε γκολ κόντρα στον Καραϊσκάκη!

“Με το μαχαίρι στα δόντια” ήταν από την αρχή του αγώνα με τον Καραϊσκάκη τα Χανιά φτάνοντας σε θρίαμβο, με σκορ 5-1, στον δρόμο για τα πλέι οφ της Super League 2.

Με την ίσως καλύτερη φετινή της εμφάνιση, η χανιώτικη ομάδα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Καραϊσκάκη του Γιώργου Πετράκη, ο οποίος χειροκροτήθηκε στην επιστροφή του στα Χανιά. Οι “μπλε” παραμένουν στην 3η θέση και πήγαν τη διαφορά στο +4 από τον προσεχή αντίπαλό τους, Απόλλωνα Λάρισας που είναι 7ος (κάτω από τη γραμμή εισόδου στα πλέι οφ).

Σημαντική ήταν μετά από αρκετό καιρό και η παρουσία του κόσμου που έκανε τα Περιβόλια να θυμίζουν πραγματική έδρα.

Η γιορτή στις κερκίδες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ξεκίνησε νωρίς με τον Κάσσο να αξιοποιεί τις “ασίστ” Κουσκουνά στο 11′ και Τριανταφυλλάκου στο 18′ για ένα γρήγορο προβάδισμα νίκης. Στο 33′ ήταν σειρά του πολύ καλού μετά από καιρό Κουσκουνά να σκοράρει για το 3-0.

Η “παράσταση” συνεχίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Γρομητσάρη από τη δεύτερη “ασίστ” του Τριανταφυλλάκου στο 53′ να κάνει το 4-0 με κεφαλιά αφιερώνοντας το γκολ στον Λαζαρίδη για τις δύσκολες μέρες που πέρασε.

Το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ο Κάσσος στο 74′ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ ευκαιρίες είχαν ο ίδιος και ο Κουσκουνάς.

Ο Καραϊσκάκης μείωσε με τον Κυβελίδη στο 81′, αλλά ένα λεπτό μετά ο Γιάκος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 5-1.

Στο 84′ ο διαιτητής Πολυχρόνης είδε πέναλτι του Πάνου στον Δεινόπαπα αλλά ο Κυβελίδης αστόχησε (άουτ).

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Μουμίν (69′ Γιάκος), Παναγιωτούδης, Κάσσος, Σουντουρά (65′ Δημητριάδης), Κουσκουνάς (78′ Τζιώρας).

Καραϊσκάκης (Γιώργος Πετράκης): Μέλκα, Χατζηδίμπας (60′ Αλμπάνης), Χατζηστραβός (83′ Δεινόπαπας), Καπίας, Ψιάνος, Μασούρας, Βλάχος, Παπανίκου, Καψάλης, Κυβελίδης, Τσούτσης (66′ Κούστα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected