Κατηγορίες
Football League

Θεσπρωτός από…ατσάλι, πέρασε και από τον Ασπρόπυργο!

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη ο Θεσπρωτός, που βρίσκεται πλέον στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά την Χαλκιδική, ο Θεσπρωτός πέρασε και από τον Ασπρόπυργο, και έκανε μεγάλο άλμα παραμονής, με έξι παιχνίδια να απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας νίκησε με 1-2 την ομάδα της Αττικής και φιγουράρει πλέον στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρει το theball, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με σουτ του Ζγκούρη στο 12′ . Από εκεί και πέρα ο Θεσπρωτός πήρε τα ηνία του αγώνα, ψάχνοντας τη μεγάλη φάση, η οποία ήρθε τελικά στο 38΄. Ο Ραμίρεζ πέρασε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Κολλά, ο οποίος πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι. Ο Μπίκας πήρε το “ριμπάουντ” και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκίνη για το 1-1.

Ο Μπίκας με πλασέ, μετά από ωραία ενέργεια από αριστερά και πάσα του Ευθυμίου, στο 78ο λεπτό σκόραρε για δεύτερη φορά, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στους κιτρινόμαυρους η οποία πανηγυρίστηκε και από τους περίπου 100 θεσπρωτούς φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση στον Ασπρόπυργο.

Συνθέσεις

Ασπρόπυργος: Γκίνης, Κότσεφ, Φιλίποβιτς, Νικολάου, Μπαξεβάνου, Κάκκο, Γκατζολάρι, Σρέτσκοβιτς, Φράγκος, Πολέτο, Ζγκούρη

Θεσπρωτός : Κίναλης, Κοντοές, Καρβούνης, Δημήτρουλας, Ζούρκος, Ραμίρεζ, Κωνσταντακόπουλος, Βουκομάνοβιτς, Ευθυμίου, Μπίκας, Κολλάς

*θα ενημερωθούν και οι αλλαγές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected