Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τη νίκη στο τελευταίο λεπτό η Τόττεναμ! (vid)

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, με γκολ του Σον, η Τότεναμ πήρε τη μεγάλη νίκη στο Μπέρμιγχαμ επί της Άστον Βίλα με 3-2, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πήρε τη νίκη από τους «χωριάτες», οι οποίοι παραμένουν στο χείλος του υποβιβασμού.

Μακριά από το εκάστοτε σπίτι των ομάδων του, ο Ζοσέ Μουρίνιο έβλεπε συχνά εφιάλτες όταν αντιμετώπιζε την Άστον Βίλα. Μετά από μόλις μία νίκη σε έξι αναμετρήσεις στο «Villa Park», ο Πορτογάλος είχε σχεδόν συνειδητοποιήσει ότι η ματσάρα που εκτυλίχθηκε μπροστά του, θα έβρισκε ισόπαλη την Τότεναμ με τους Χωριάτες, την ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την Τσέλσι αναξιοποίητη και την κατάρα του εμπλουτισμένη.

Για καλή του τύχη, ο ισορροπιστής της Άστον Βίλα έγειρε ξανά στην αρνητική μεριά της πλάστιγγας. Ο Μπιόρν Ένχελς, παίκτης του Ολυμπιακού πριν από μια διετία, υπέπεσε στην παράβαση του πέναλτι, για το 1-2 των Σπερς στο ημίχρονο, ισοφάρισε με δικό του γκολ στο 53′, όμως, επέστρεψε στο στάτους του «μοιραίου», με γκέλα ολκής στις καθυστερήσεις του ματς.

Κι όταν απέναντι του υπάρχει ένας παίκτης όπως ο Χιον Μινγκ Σόν, τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται. Ο Κορεάτης έγινε ήρωας για την ομάδα του, σκοράροντας το νικητήριο γκολ στα 93′ και 34”, για το πιο αργοπορημένο γκολ των Σπερς από το 2009 και την ύστατη λύτρωση της Τότεναμ, που κοιτά καθαρά πλέον τον στόχο της τετράδας.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Ρέινα, Κονσά, Ένχελς, Χάουζ, Γκίλμπερτ, Ντρίνκγουοτερ (60′ Νακάμπα), Λουίς, Τάργκετ, Ελ-Γκάζι (70′ Τρεζεγκέ), Σαματά (83′ Μπαστόν), Γκρίλις

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Ντέιβις, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Οριέ, Ντάιερ (60′ Λο Σέλσο), Γουίνκς, Σον, Μπεργβάιν (95′ Βερτόνχεν), Άλι (83′ Φερνάντεζ), Μόουρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected