Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Βόλτα” από την Κολωνία για τη Μπάγερν! (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου σημείωσε τρία γκολ στα πρώτα δώδεκα λεπτά και στη συνέχεια… άραξε, επιστρέφοντας στο ρελαντί στην πρώτη θέση της Bundesliga.

Ως άλλος… Ολυμπιακός στον αγώνα με τον Πανιώνιο, έτσι και η Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να «καθαρίσει» (πολύ) νωρίς την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κολωνία (4-1) και να επανέλθει με πειστικό τρόπο στην κορυφή της Bundesliga.

Καταιγιστικοί οι Βαυαροί στο πρώτο 15λεπτο, όταν και σημείωσαν τρία γκολ με Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (3′), Κίνγκσλεϊ Κομάν (5′) και Σερζ Γκνάμπρι (12′). Ήταν το πιο γρήγορο 3-0 της Μπάγερν στο γερμανικό πρωτάθλημα από αυτό που είχε σημειώσει, στις 20 Ιανουαρίου του 1973, κόντρα στην Ροτ Βάις Ομπερχάουζεν.

Εκείνο το παιχνίδι είχε λήξει 5-3 υπέρ των Βαυαρών, οι οποίοι όμως κόντρα στους Τράγους επέλεξαν τον δρόμο της συντήρησης δυνάμεων, αφού ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια στην Bundesliga, αλλά βεβαίως και η επανέναρξη του Champions League, στο πλαίσιο του οποίου η ομάδα του Χανς Φλικ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.

Η Κολωνία, η οποία παλεύει για να απομακρυνθεί από την χαμηλή ζώνη της βαθμολογίας και προέρχονταν από πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς (!), είδε να της ακυρώνεται ένα γκολ του Γιόν Κόρδοβα για οφσάιντ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.

Η Μπάγερν, παρ’ ότι έπαιζε στο ρελαντί, έφτασε και σε τέταρτο γκολ εκ νέου με τον Γκνάμπρι (66′), με τους γηπεδούχους να σημειώνουν αυτό της τιμής, τέσσερα λεπτά αργότερα, με τον Μαρκ Ουτ.

Συνθέσεις

Κολωνία (Μάρκους Γκίσντολ): Χορν, Εχιζίμπουε, Μπόρναουβ, Τσίχος, Κάτερμπαχ (29′ λ. τρ. Κάιντς), Σκίρι, Έκτορ, Ντρέξλερ, Ουτ, Γιάκομπς (72′ Σμιτς), Κόρδοβα (81′ Μοντέστ).

Μπάγερν (Χανς Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ (46′ Ερναντές), Άλαμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν (79′ Γκορέτσκα), Λεβαντόφσκι.

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected