Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έφτασε τις 15 νίκες σε ισάριθμα ματς ο Ηρακλής, χατ-τρικ ο Περπερίδης

Τη νικηφόρα πορεία του στο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΜ συνέχισε ο Ηρακλής, ο οποίος επιβλήθηκε με του Ατρομήτου Αγίας Παρασκευής στο «Καυτανζόγλειο Στάδιο».

Οι «κυανόλευκοι» μετρούν ως τώρα 15 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Όπως αναφέρει το metrosport, ο Γηραιός πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή, πίεσε ψηλά και δεν άφησε ελπίδες στον αντίπαλο του, τον οποίο και φιλοδώρησε με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Δύο γκολ σημείωσε ο Περπερίδης και ένα ο Τσακιρίδης.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Οι παίκτες του Μαργαρίτη Κεχαγιά είχαν τα ηνία του αγώνα και έλεγχαν το ρυθμό. Με την συμπλήρωση μιας ώρας ο Κανακούδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Περπερίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 5-0.

Οι αρχικές συνθέσεις

Ηρακλής: Γιούδας, Γουγουσάκης, Δήμτσιος, Ηρακλής, Κανακούδης, Καρακώστας, Περπερίδης, Αναστασιάδης, Αποστόλου, Τζιούτζιος, Τσακιρίδης

Ατρόμητος Αγίας Παρασκευής: Βεγηρης, Χατζηϊωάννου, Μπουσνάκης, Κισκορίδης, Χονδρης, Μπουρνάκης, Κατσακας, Αστερίου, Κοταρίδης, Καραγιάννης, Σαριόγλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected