Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ημέρα των ρεκόρ για τον Ρονάλντο, “καρδιοχτύπησε” η Γιουβέντους! (vid)

Η Γιουβέντους πέρασε με επαγγελματικό τρόπο από την έδρα της ουραγού ΣΠΑΛ, τη βραδιά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο συμπλήρωσε 1000 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο, σκοράροντας για 11η συνεχόμενη αγωνιστική.

Ο Πορτογάλος, στο χιλιοστό επαγγελματικό ματς της καριέρας του, ξεκίνησε «φουριόζος» και σκόραρε μόλις στο πέμπτο λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά μέσω VAR, αφού ο Κριστιάνο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Λίγο προτού συμπληρωθούν τα πρώτα σαράντα λεπτά, όμως, ήρθε η ώρα του Πορτογάλου άσου. Ο Άαρον Ράμσεϊ έβγαλε μόνο του τον Κουαδράδο στα δεξιά της επίθεσης, ο Κολομβιανός γύρισε με συρτή σέντρα την μπάλα και ο «CR7», χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, σημείωσε ένα ιστορικό γκολ (το 735ο σε χίλια παιχνίδια!), αφού σκόραρε για ενδέκατο διαδοχικό ματς στην Serie A, κάτι που μέχρι τώρα είχαν κάνει μόνο ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

Οι Μπιανκονέρι, οι οποίοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Μίραλεμ Πιάνιτς και Γονσάλο Ιγουαΐν, μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς και, αφού έχασαν ευκαιρίες με Κριστιάνο, Κουαδράδο και Ράμσεϊ, έφτασαν σε δεύτερο γκολ με τον Ουαλό μεσοεπιθετικό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Ντιμπάλα (60′).

Το 2-0 επέτρεπε στην Γιούβε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του πρώτου αγώνα με την Λυών για την φάση των «16» του Champions League (Τετάρτη 26/02), αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Ανατροπή του Μισιρόλι από τον Ρουγκάνι μέσα στην περιοχή, ο Πετάνια ευστοχεί από την άσπρη βούλα (69′) και βάζει ξανά στο παιχνίδι την Σπαλ, με την Γιουβέντους να σοβαρεύεται, να έχει νέο δοκάρι με τον Κριστιάνο και να κρατάει μέχρι το τέλος τη νίκη που την φέρνει στο +4 από την δεύτερη Λάτσιο, με ματς περισσότερο.

Συνθέσεις

Σπαλ (Λουίτζι ντι Μπιάτζιο): Μπερίσα – Τσιόνεκ, Μπονιφάζι, Ζουκάνοβιτς, Ρέκα – Μισιρόλι (80′ Τούνιοφ), Βαλντιφιόρι, Βαλότι (89′ Ντι Φραντσέσκο) – Κάστρο (60′ Φάρες), Πετάνια, Στρεφέτσα.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Στσέσνι – Ντανίλο, Κιελίνι (55′ Ντε Λιχτ), Ρουγκάνι, Άλεξ Σάντρο – Ματουϊντί (79′ Μπερναρντέσκι), Μπετανκούρ, Ράμσεϊ (73′ Ραμπιό) – Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected