Ποδόσφαιρο Κόσμος

Νίκη για τα…αστέρια η Τσέλσι! (vid)

Η Τσέλσι πήρε μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στην Τότεναμ και πλέον εδραιώνεται για τα καλά στην 4η θέση της Premier League, που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες της χρονιάς κατέκτησε η Τσέλσι, η οποία επικράτησε 2-1 της Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου στο «Stamford Bridge».

Και λέμε μία από τις σημαντικές, διότι η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ παραμένει στην 4η θέση και πλέον είναι στο +4 από την 5η Τότεναμ. 44 πόντους έχουν οι «μπλε», 40 τα «σπιρούνια».

Ο Φρανκ Λάμπαρντ κατάλαβε ξανά πως ίσως και να πρέπει να παραδεχθεί το λάθος που έκανε όλη τη σεζόν με τον Ολιβιέ Ζιρού. Γιατί αυτές οι ενέργειες που έλειπαν στην επίθεση των «μπλε» και η αποτελεσματικότητα μπροστά από την αντίπαλη εστία, είναι στοιχεία που ούτως ή άλλως τα έχει ο Γάλλος στράικερ

το φιλμ του αγώνα και τα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Τσέλσι : Καμπαγιέρο, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Τζέιμς, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (77’ Γουίλιαν), Μάουντ, Ζιρού (71’ Έιμπραχαμ)

Τότεναμ : Γιορίς, Φερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ (78’ Οριέ), Ντέιβις, Σάντσες, Τανγκάνγκα, Εντομπελέ (62’ Λαμέλα), Γουίνκς, Λο Σέλσο, Μπερχβάιν (78’ Άλι), Λούκας Μόουρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected