Κατηγορίες
Football League

Την ισοπαλία στο 90+4′ ο Ολυμπιακός Βόλου! (photos)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το «Βολιώτικο Clasico», με τη Νίκη να παίρνει το προβάδισμα στο ξεκίνημα του αγώνα (8’ πεν. Ροχάνο) και τον Ολυμπιακό Βόλου να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού (93’ Τσιάρας).

O διαιτητής του αγώνα, κ. Γιώργος Λάμπρου έβγαζε με ιδιαίτερη ευκολία κάρτες από το τσεπάκι του, βγάζοντας συνολικά δώδεκα κίτρινες κάρτες, δύο από τις οποίες μετατράπηκαν και σε αποβολές (81’ Ροχάνο – 89’ Κουτσιανικούλης).

Στο πρώτο ημίχρονο, η Νίκη Βόλου πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως, πήρε το προβάδισμα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ροχάνο στο 8’. Ο Γιδόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση στη φάση του 7’, ανατρέποντας των Μπαταγίνι από όπου και προήλθε το τέρμα των «κυανόλευκων».

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου έπαιξε καλύτερα, καθώς είχε χαμένες ευκαιρίες με τον Κέρη, ενώ δεν απειλήθηκε σε καμία φάση από τη Νίκη Βόλου. ,Μάλιστα, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τσιάρα στο 93’ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο «Βολιώτικο Clasico».

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου : Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος (40’ λ.τρ. Μπουτζίκος), Φαζός, Τσιάρας, Κόλα (46’ Ρόκας), Σκοπελίτης (75’ Παπαϊωάννου), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρη, Ράντι.

Νίκη Βόλου : Αποστολίδης, Κάρδαρης, Σ. Κυριακίδης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης (63’ λ.τρ. Τσιμπούκας), Μπαλάφας, Ντομίνγκεζ, Γκαρσία (84’ Βοσνιάδης), Κρουθ, Ροχάνο, Μπαταγίνι (70’ Μπιτσάκος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected