Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Β ΕΠΣ Ημαθίας – Όλα κρίνοντα σε 90 λεπτά! (pregame)

Τελευταία στροφή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ημαθία και όλα κρίνονται μέσα σε 90 λεπτά!

Οι εκκρεμότητες αρκετές στους δύο ομίλους, ωστόσο το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται αφενός στην τελική κατάταξη των ομάδων ενόψει των (οριστικών) play off και play out στον 1ο όμιλο και αφετέρου στο αν θα διεξαχθούν τα play out στον δεύτερο.

Παράλληλα, αύριο θα κριθεί και ο αντίπαλος της ΑΕ Σχοινά στο μπαράζ του υπερπρωταθλητή, με το πλεονέκτημα να το έχει ο Άχθος Αρούρης που αν περάσει νικηφόρα (ή αναδειχθεί ισόπαλος, καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία κόντρα στον ΑΟ Μαρίνας) από τον Άγιο Γεώργιο, τότε κατακτά τον τίτλο. Αν ηττηθεί και την ίδια ώρα ο ΑΟΜ περάσει με το τρίποντο από την Αγία Βαρβάρα, τότε οι “οράνιε” είναι εκείνοι που θα αγωνιστούν στον τελικό του πρωταθλήματος.

Στον συγκεκριμένο όμιλο και από την αναμέτρηση της Δόξας Νάουσας με την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας θα κριθεί η διεξαγωγή των play out. Αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν, τότε οι αγώνες διαβάθμισης είναι οριστικοί και απομένει να δούμε την τελική κατάταξη των τεσσάρων τελευταίων ομάδων. Αν όμως οι “κιτρινόμαυροι” φύγουν αλώβητοι από την Παναγιωπούλα, τότε η Δόξα αποχαιρετά την κατηγορία και δεν θα διεξαχθούν τα play out.

Όσον αφορά τον 1ο όμιλο, οι εκκρεμότητες αφορούν την τελική κατάταξη των ομάδων ενόψει play off και play out αλλά και το ποια θα τερματίσει στην 6η θέση, που θα ολοκληρώσει τη σεζόν έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς αγώνες διαβάθμισης.

Το pregame της Β Ερασιτεχνικής είναι μία προσφορά των Ελαστικών «ΚΑΤΡΟΤΖΑΝΑΚΗΣ«, Θεσσαλονίκης 200 στη Βέροια.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 23/2 (15.30) :

1ος όμιλος

ΑΕ Τρικάλων – Νέα Γενεά Νικομήδειας
ΑΕΚ Καμποχωρίου – Δόξα Κυψέλης
Δόξα Λιανοβεργίου – ΑΕ Καψόχωρας
Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟ Παλατίτσια
Ολυμπιακός Λουτρού – ΑΕ Σχοινά

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Δόξα Νάουσας – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Άχθος Αρούρης
Εθνικός Ράχης – Άτλας Ζερβοχωρίου
Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – ΑΟ Μαρίνας
Κεραυνός Επισκοπής – Λευκάδια

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected