Κατηγορίες
Football League

Μετατρέπεται σε…Φονέα ο Διαγόρας, κέρδισε και τον Ιωνικό!

Μια ακόμη πολύ σπουδαία νίκη τη φετινή σεζόν για τον Διαγόρα Ρόδου, που με τέρμα του Πατσαρούχα στο 61ο λεπτό, νίκησε τον Ιωνικό και “έπιασε” (έστω προσωρινά) τη Νίκη Βόλου στην τρίτη θέση!

Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει νέο ενδιαφέρον όσον αφορά την άνοδο στη Super League 2 και ταυτόχρονα προκαλεί περισσότερα χαμόγελα στα Τρίκαλα, που εκτός της ανόδου που θεωρείται σχεδόν σίγουρη, “αγγίζουν” και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η σημερινή αναμέτρηση είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ρέφερι διέκοψε το παιχνίδι για να υποδείξει κάποιο φάουλ ή να υποδείξει την κίτρινη κάρτα.

Στα αρνητικά, οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου, μεταξύ αυτών και 30 οπαδοί του Ιωνικού που τοποθετήθηκαν στη Θύρα 3.

το φιλμ του αγώνα όπως το παρουσίασε το xxsports

11′ Εκτέλεση κόρνερ του Βλαχομήτρου, η άμυνα του Διαγόρα δεν απομάκρυνε σωστά, ο Κρητικός έκανε το άναποδο ψαλίδι και έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσέλιου
22′ Ωραία επιθετική προσπάθεια από τον Διαγόρα, όμως το διαγώνιο σουτ του Μπουρλάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε μακριά από την εστία
25′ Εκτέλεση κόρνερ του Βλαχομήτρου, ο Παπατζίκος πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια
59′ Εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους, η μπάλα έφτασε στον Μπουρλάκη, ο τελευταίος έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε αουτ
61′ ΓΚΟΛ! Λάθος απομάκρυνση του Κουρεπίνη, ο Πατσαρούχας με έναν “κεραυνό” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0
85′ Εξαιρετικό σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου, ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Τσέλιου

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Κασνέτσι, Πινιώτης, Μπουρλάκης (78′ Γούλας), Γεωργίου (90′ Μανωλάκης), Πατσαρούχας (85′ Αυγενικού), Μπαρμπαρούσης.

Ιωνικός: Κουρεπίνης, Πολίμος, Κολλαράς (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ιωάννου, Παπατζίκος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Ματσούκας (58′ Σμυρλής), Βουκμίροβιτς, Κρητικός Σ., Βλαχομήτρος (73′ Μάναλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected