Κατηγορίες
Football League

Εκπληκτικό ματς στην Ηγουμενίτσα, σπουδαίο τρίποντο για τη Βέροια! (photos)

Εξαιρετικό σε θέαμα παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα, όπου Θεσπρωτός και ΝΠΣ Βέροια διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, σημειώνοντας συνολικά έξι γκολ.

Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε με 4-2 του Θεσπρωτού και επέστρεψε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας τη διαφορά από τον Ιωνικό στους τρεις βαθμούς.

Ο Θεσπρωτός μπορεί να μην πήρε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, όμως οι φίλαθλοι που γέμισαν το Στάδιο παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, υψηλού επιπέδου και στο τέλος χειροκρότησαν την προσπάθεια των παικτών του Ρότσα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς και απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν καν κλείσει το πρώτο τέταρτο του αγώνα. Στο 3΄ η Βέροια κατάφερε να πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς μετά από πάσα του Πόζογλου, ο Πασάς βρέθηκε στο τετ-α-τετ με τον Κίναλη και δεν λάθεψε, κάνοντας με πλασέ το 0-1.

Η Βέροια συνέχιζε να πιέζει και στο 12΄ βρήκε το δεύτερο γκολ της με δημιουργό και σκόρερ τον Πόζογλου. Ο πρώην παίκτης του “πλατανόφυλλου” ανατράπηκε από τον Κοντοέ μέσα στην περιοχή και παρά την εξαιρετική προσπάθεια του Κίναλη, το 0-2 στο 12΄ ήταν γεγονός. Ο Πασάς στο 15΄ έφτασε κοντά σε ακόμα ένα τέρμα, όμως η κοντινή προβολή του έφυγε άουτ.

Ο Θεσπρωτός είχε την πρώτη του στιγμή στο ματς στο 27΄ με τον Δημήτρουλα να σεντράρει, όμως ο Ευθυμίου μέσα από την μικρή περιοχή δεν έπιασε καλά την κεφαλιά. Οι κιτρινόμαυροι είχαν νέα φάση στο 38΄ με τον Κολλά να στρώνει στον Κολτσίδα, το ισχυρό σουτ όμως που έπιασε από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ. O Θεσπρωτός συνέχιζε σταδιακά να κερδίζει έδαφος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με την Βέροια που άρχισε να οπισθοχωρεί στην πίεση των κιτρινόμαυρων.

Στο 43΄ από την εκτέλεση κόρνερ του Ραμίρεζ, ο Κολλάς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους για ανάκαμψη. Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι, με τον Ευθυμίου και ο Κολλάς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ισοφάρισε πετυχαίνοντας δύο τέρματα σε διάστημα τριών λεπτών, μέσα σε μια… εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Ο Θεσπρωτός μπήκε με φόρα στο β΄ μέρος, ψάχνοντας ένα γκολ για την ολική ανατροπή, με την Βέροια πάντως να ισορροπεί το ματς μετά το 55′. Από μια εκτέλεση φάουλ του Πόζογλου στο λεπτό εκείνο η Βέροια είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην επανάληψη, και τον Κίναλη να σώζει με εντυπωσιακό τρόπο ένα βέβαιο γκολ μετά την κοντινή κεφαλιά του Σιμόνι.

Στο 65΄ η Βέροια άγγιξε ξανά το γκολ αλλά ο Πασάς σε κενό τέρμα, μετά το γύρισμα του Ταϊρη δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Στο 72΄ η Βέροια βρήκε τελικά το γκολ με τη μπάλα να στρώνεται ιδανικά στον Μπλέτσα ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώρια στον Κίναλη, για το 2-3. Ο Θεσπρωτός πάλεψε για την ισοφάριση στο τελευταίο 20λεπτο, δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις για την ισοφάριση, χωρίς όμως να μπορέσει να τελειώσει με αξιώσεις κάποια από τις φάσεις που δημιούργησε.

Στο 94΄ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα, ο Πασάς πάσαρε στον Σιμόνι κι εκείνος, με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 2-4.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Ρότσα):Κίναλης, Ζούρκος, Κολλάς, Καρβούνης, Κοντοές, Κολτσίδας, Σερβιλάκης, Ραμίρεζ, Δημήτρουλας (69΄Καζβιρόπουλος), Μπίκας (72΄Ντάλα Κόστα), Ευθυμίου (80΄Κωνσταντίνου)

ΝΠΣ Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Ταϊρης, Μπλέτσας, Μανιώτης, Πασάς, Βεργώνης (79′ Πολύζος), Στάμου, Πέντα (41΄ Ν.Ζούρκος/46΄Σιμόνι), Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Πόζογλου

δείτε φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected