Κατηγορίες
Football League

Ξανά 5η η Καβάλα, καταδικαστική ήττα για την Καλαμάτα (vid)

Ήττα που μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική για την προσπάθεια παραμονής στη Football League γνώρισε η Καλαμάτα στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας με 1-0 από την Καβαλα για την 21η αγωνιστική.

Σε ματς “τελικό” η Καλαμάτα παρουσιάστηκε και πάλι χωρίς ενέργεια και κυρίως χωρίς ψυχολογία και η 13η ήττα στη σεζόν ήρθε φυσιολογικά από μία ανώτερη ομάδα με γκολ που πέτυχε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Γιώργος Μαϊδανός με “κεραυνό” στο 49ο λεπτό.

Η απουσία των δύο εξτρέμ της ομάδας, Νίκου Ηλιόπουλου και Νταούντ Μπουσμίμπα αποδείχθηκαν καθοριστικές για τη Μαύρη Θύελλα η οποία δεν μπορούσε να απειλήσει επιθετικά, έχοντας μάλιστα απέναντι της την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Η ομάδα του Δερμιτζάκη η οποία ήταν χωρίς γκολ στα τελευταία τρία της παιχνίδια βρήκε τελικά σκορ στην Παραλία έχοντας και ένα δοκάρι και ξαναμπήκε σε τροχιά διεκδίκησης της δεύτερης προνομιούχου θέσης.

το φιλμ του αγώνα στο Sport365

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Ν. Αναστόπουλος): Στεφανάκος, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Νατσιόπουλος, Ιντρίσι (28’ λ.τρ. Πετσίτης, 68’ Τιάγκο), Τριανταφυλλάκης (79’ Πανάγου), Αλεξόπουλος

Καβάλα (Π. Δερμιτζάκης): Δημιζας, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κερθι, Ορφανούδης Λαζ. (84’ Αρναούτογλου), Καθάριος (64’ Παπαδόπουλος), Στικας, Μαϊδάνος, Ορφανίδης Π., Κουτσούμπας, Σκαθαρούδης (77’ Παπαστεριανός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected