Κατηγορίες
Football League

Νίκη-ανάσα για το Αιγάλεω, έχασε την ευκαιρία να “καθαρίσει” ο ΑΟΤ

Πολύ σημαντικό τρίποντο για το Αιγάλεω, που με γκολ του Φαρινόλα έφτασε στους 24 βαθμούς, μία θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Χαμένη ευκαιρία για τα Τρίκαλα, που παραμένουν στους 40.

Οι “κυανέρυθροι” γνώρισαν την εκτός έδρας ήττα από το Αιγάλεω με 1-0 και δεν μπόρεσαν να ανοίξουν και πάλι την διαφορά από τον Ιωνικό που χθες έχασε στην Ρόδο.

Όπως αναφέρει το Goaltrikala, η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς οι δύο ομάδες μπήκαν με το νου τους στην άμυνα. Ειδικά ο ΑΟΤ δεν “ίδρωσε” τον Σικαλιά που είχε ένα θεωρητικά εύκολο απόγευμα καθώς οι επιθετικοί των “κυανέρυθρων” δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Τελικά το Αιγάλεω, που δημιούργησε ιδιαίτερες φάσεις και ανάγκασε τον Ζαρόπουλο να πραγματοποιήσει ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις, κατάφερε και βρήκε δίχτυα με τον Φαρινόλα ο οποίος στο 61ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Βέβαια ή ήττα αυτή δεν αλλάζει δραματικά την βαθμολογική θέση του ΑΟΤ. Οι “κυανέρυθροι” παραμένουν στην κορυφή, έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από τον Ιωνικό και 6 από την Βέροια. Απλά… χάθηκε μια καλή ευκαιρία να “κλειδώσει” ο τίτλος του πρωταθλητή.

Συνθέσεις

Αιγάλεω: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάσκαρης, Γουερέ (78’ Σταματάκης), Μαχαίρας, Φαρινόλα (83’ Λάμπρου), Καλλέργης (53΄Καπός), Τσιλιγκίρης

Τρίκαλα: Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος (85’ Ποζατζίδης), Ριζογιάννης, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Πελάεθ, Τσίπρας, Ντούνης (77’ Γρηγορόπουλος), Άλεξιτς (60’ Πέλκας)

*φωτ. από τον πρώτο γύρο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected