Super League 2

Στην τρίτη θέση τα εντυπωσιακά Χανιά!

Το τρένο των Χανίων συνεχίζει την πορεία του! Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη παίζοντας με φόρα χάρη στη φόρμα που τη διακρίνει, κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 1-0.

Το “χρυσό” γκολ για τα Χανιά, τα οποία στο δεύτερο ημίχρονο τα έδωσαν “όλα” για να φτάσουν στο νικητήριο τέρμα, σημειώθηκε στο 79ο λεπτό με δράστη τον Σουντουρά μετά την ασίστ του Βρεττού.

Τα Χανιά μπήκαν αποφασισμένα στο δεύτερο μέρος προκειμένου να πετύχουν το γκολ της νίκης, παίζοντας από το 42ο λεπτό με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Καρατάσιου, ο οποίος ανέτρεψε τον Σουντουρά που έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας, Γκέκα.

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι είχαν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν αυτοί στο σκορ, με τον Γκουστάβο να βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Κουτζαβασίλη, αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, γνωρίζοντας ότι η ομάδα του θα ξεκινούσε το δεύτερο 45λεπτο με παίκτη παραπάνω, έκανε πιο επιθετικό το σχήμα και ουσιαστικά αυτός είναι και ο λόγος που τα Χανιά κατάφεραν να πιέσουν περισσότερο και να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ. Μάλιστα, πριν το τέρμα του Σουντουρά χάθηκαν καλές ευκαιρίες με τους Κουσκουνά και Σουντουρά.

Η ουσία είναι ότι τα Χανιά συνεχίζουν την προέλαση τους, με στόχο να πάνε κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα πλέι οφ! Ηδη αυτή η νίκη είναι η τρίτη σερί κι ενώ την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί εντός έδρας ματς απέναντι στην Παναχαϊκή.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Αριαν Μπελά): Γκέκας, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας (75′ Νύκταρης), Μπαστακός, Γκουστάβο (87′ Καρρίκι), Ναζίμ, Καρατάσιος, Νούσιος (81′ Σιφναίος), Σουλιώτης.

ΠΑΕ Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Γρομητσάρης, Τριανταφυλλάκος, Σουντουρά, Μουμίν, Κάρλος (46′ Τζιώρας), Κάσσος, Κουσκουνάς (80′ Γιάκος), Πάνος (66′ Βρεττός).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected