Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σπουδαία εμφάνιση και “τριάρα” η Γιουνάιτεντ (vid)

Φερνάντες, Μαρσιάλ, Γκρίνγουντ οδήγησαν την ομάδα του Σόλσκιερ σε άνετο τρίποντο κόντρα στην Γουότφορντ (3-0) και την έστειλαν στην 5η θέση και το -3 από την Τσέλσι.

Διπολική, αλλοπρόσαλλη, αλλά όταν έχει κέφια το ταβάνι υψώνεται. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν καλή στο μισό παιχνίδι, έδειχνε ασυντόνιστη, βραχυκυκλωμένη κόντρα σε ψιλιασμένους αντιπάλους. Το γνωστό της πρόβλημα την φετινή σεζόν όταν αντιμετωπίζει ομάδες του τελευταίου μπλοκ της κατάταξης. Ως εκ τούτου, το αντίδοτο για την ομάδα του Σόλσκιερ θα ήταν η προβολή της μεμονωμένης ποιότητας των ποδοσφαιριστών του.

Τα αστέρια των Κόκκινων Διαβόλων ικανοποίησαν το κοινό του «Ολντ Τράφορντ» και με το παραπάνω. Ακόμα κι αν χρειάστηκε να περιμένει ένα ημίχρονο και… βάλε, για να τους δουν να λάμπουν. Στο τέλος, όμως, το 3-0 ήρθε να βεβαιώσει ότι ακόμα και η συχνά νωχελική Γιουνάιτεντ διαθέτει φαντασία και το ποιόν ομάδας που μπορεί να τερματίσει τετράδα.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Σο, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα, Φρεντ (79′ ΜακΤόμινεϊ), Μάτιτς, Φερνάντες, Τζέιμς, Γκρίνγουντ (79′ Τσονγκ), Μαρσιάλ (79′ Ιγκάλο)

Γουότφορντ (Νάιτζελ Πίρσον): Φόστερ, Ντόσον, Κάθκαρτ, Καμπασέλε, Μασίνα, Χιουζ, Καπούε, Ντουκουρέ (80′ Κλέβερλι), Περέιρα (69′ Σαρ), Ντεουλοφέου, Ντίνεϊ (76′ Γουέλμπεκ)

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected