Κατηγορίες
Αθλήματα

Στεφανίδη και Τεντόγλου οι κορυφαίοι του 2019!

Τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες του 2019 ανέδειξαν οι φίλοι του στίβου μέσα από την ψηφοφορία που διενεργήθηκε στο site της ομοσπονδίας.

Για οκτώ ημέρες οι φίλοι του στίβου είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν αυτούς που ανά κατηγορία ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.

Η “χάλκινη” στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο της Ντόχα, Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης) και ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος στον κλειστό Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) απέσπασαν τον τίτλο σε Άνδρες και Γυναίκες, με τη Στεφανίδη να συγκεντρώνει το 72% των ψήφων και τον Τεντόγλου το 59%.

Στην κατηγορία Κ20 η Σπυριδούλα Καρύδη (Κερκυραϊκός ΓΣ) με το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 έφτασε εύκολα στην πρώτη θέση, αφού είχε το 70% της πίτας, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των Ανδρών, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης συγκέντρωσε το 41% των ψήφων.

Στα αγόρια και κορίτσια Κ18, ο 5ος στα 200 μ. στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας Γιάννης Καριοφύλλης (ΓΑΣ Σκάλας) και η “ασημένια” με την μικτή σκυταλοδρόμια στην ίδια διοργάνωση, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) απέσπασαν τις περισσότερες ψήφους και αναδείχθηκαν νικητές.

Στο σύνολο τους οι παραπάνω αθλητές και αθλήτριες θα τιμηθούν με το βραβείο “Κοινού” στην γιορτή των Κορυφαίων, που θα διοργανώσει η ομοσπονδία την Πέμπτη (27/2) στις 18.30 στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected