Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, απόψε στο Cafe στο 90′!

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 25η αγωνιστική της Super League.

Γι αυτό το λόγο, το Cafe στο 90′ στον Σταυρό Ημαθίας έχει ήδη προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχτεί τους ποδοσφαιρόφιλους, που αναμένουν με μεγάλη αγωνία το αποψινό παιχνίδι.

Oι δύο βασικοί διεκδικητές του πρωταθλήματος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα, σε μία ποδοσφαιρική μάχη, που κόβει την ανάσα.

Οι Πειραιώτες αυτή τη στιγμή φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας με δύο πόντους περισσότερους από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος, όπως είναι φυσικό, θέλει να πάρει τη νίκη, προκειμένου να πάει στα πλέι οφ, έχοντας πάρει «κεφάλι» στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Πάντως με πρωταρχικό στόχο το «τρίποντο» θα παραταχθεί στο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, έχοντας όμως να διαχειριστεί και την ενδεχόμενη κούραση που μπορεί να παρουσιάσει, δεδομένου ότι προέρχεται από το ματς με την Άρσεναλ, για τους «32» του Europa League.

Ωστόσο και η ισοπαλία δεν θα δυσαρεστήσει τους «ερυθρόλευκους», καθώς θα διατηρήσουν το +2 έναντι του «δικεφάλου» του Βορρά, πριν τις μάχες τους στα πλέι οφ.

Οι δύο ομάδες, οι οποίες σημειωτέον θα τεθούν αντιμέτωπες και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, έχουν βρεθεί στα… χαρακώματα ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα, για το θέμα της φερόμενης πολυιδιοκτησίας του «δικεφάλου» του Βορρά με την Ξάνθη.

Εντούτοις ήρθε η ώρα αμφότερες να επικεντρωθούν στη μονομαχία τους εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Εκεί όπου πρέπει να παίζεται η μπάλα…

Όπως είναι φυσικό στην Τούμπα δεν θα πέφτει ούτε… καρφίτσα, καθώς οι φίλαθλοι των γηπεδούχων φρόντισαν να εξαφανίσουν σε χρόνο-ρεκόρ τα εισιτήρια γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected