Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Περίπατος – μισή πρόκριση για τη Μπάγερν στο Λονδίνο! (vid)

Μια αναπάντεχη ομολογουμένως σε έκταση νίκη για τη Μπάγερν στο Λονδίνο, που τη βάζει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα κενά των Μπλε και με χαρακτηριστική άνεση έφτασαν στη μεγάλη νίκη, που τους δίνει από απόψε ουσιαστικά την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μια εντυπωσιακή εμφάνιση για την Μπάγερν και μια απογοητευτική για την Τσέλσι.

Οι Βαυαροί ήταν ανώτεροι από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν στο 51ο λεπτό με «δράστη» τον Γκνάμπρι. Ο Γερμανός άσος τρία λεπτά αργότερα μετά από ασίστ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε το 2-0 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Πολωνός σέντερ φορ από δημιουργός έγινε «εκτελεστής» και στο 76ο λεπτό έγραψε το 3-0 για την Μπάγερν Μονάχου. Το έργο της Τσέλσι έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο 83΄όταν ο Μάρκους Αλόνσο αποβλήθηκε από το ματς αφήνοντας τους Άγγλους με δέκα παίκτες.

Συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Αλκάνταρα (90΄Γκορέτσκα), Κίμιχ, Γκνάμπρι (85΄Γκνάμπρι), Κομάν (66΄Κουτίνιο), Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Καμπαγέρο, Αθπιλικουέτα (73΄Πέδρο), Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Μπάρκλεϊ (61΄Ουίλιαν), Κόβατσιτς, Τζέιμς, Ζιρού (61΄Άμπραχαμ), Μάουντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected