Διάφορα

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο μεγάλος ηθοποιός του κινηματογράφου και του θεάτρου, Κώστας Βουτσάς, σε ηλικία 88 ετών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Αττικόν, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Στο επίσημο ανακοινωθέν του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν από τις 7 Φεβρουαρίου με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, αναφέρεται πως την 24η Φεβρουαρίου παρουσιάστηκε σημαντική επιδείνωση της υγείας του, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Κώστας Βουτσάς κατέληξε στις 26:02/2020 στις 2:24.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» στις 7 Φεβρουαρίου 2020 με λοίμωξη του αναπνευστικού και σημαντική καρδιακή και αναπνευστική δυσλειτουργία, που οδήγησαν σε διασωλήνωση και εισαγωγή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ετέθη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και της νεφρικής λειτουργίας.

Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε αρχικά αλλά την 24η Φεβρουάριου το βράδυ παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 26/02/2020 στις 02:24.

Δείτε τη βιογραφία του στο zougla.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected