Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Σήμερα οι πρώτοι ημιτελικοί αγώνες του Κυπέλλου Ημαθίας (pregame)

Στην τελική ευθεία για τη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ημαθίας μπαίνουμε από σήμερα, με τη διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών αγώνων.

Στο Πλατύ, ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας θα υποδεχτεί τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, τον οποίο αντιμετώπισε δύο φορές τη φετινή σεζόν για το πρωτάθλημα (3-2, 2-2) και μάλιστα η τελευταία ήταν πριν από τέσσερις ημέρες.

Στο ματς αυτό μάλιστα, οι “πράσινοι” έχασαν με τραυματισμό στα πλευρά τον Κώστα Βούλγαρη, ενώ θα απουσιάσει και ο Σίμος Καραούσογλου, που στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος σε μία από τις προηγούμενες προπονήσεις.

Για τον Γιάννη Κερλίδη, δεν υπάρχουν απουσίες, με τον έμπειρο τεχνικό να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα φέρει τον ΓΑΣ κοντά στην τρίτη του παρουσία σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά τις σεζόν 1997/1998 (0-1 από την ΑΕΠ Βέροιας), 2001/2002 (1-4 από τον ΓΑΣ Βέροια) και 2016/2017, όταν ηττήθηκε στο γήπεδο της Βέροιας από την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ο άλλος ημιτελικός περιλαμβάνει ένα τοπικό ντέρμπι, αν και τις δύο ομάδες τις χωρίζουν δύο κατηγορίες. Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕ Τρικάλων, που σε λίγες ημέρες θα μπει στη μάχη των play off ανόδου στον 1ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής, καθώς θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα τον Ατρόμητο Διαβατού.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από δύο χρόνια είναι αυτοσκοπός για τους “πράσινους”, που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Βαγγέλη Αβραμόπουλου (αποβλήθηκε στο ματς με την Αστραπή Μεσοποταμίας για την 25η αγωνιστική της Γ Εθνικής), ενώ ο Δημήτρης Πρίντζιος θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δεδομένου πως επίκεινται πολύ σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Βασιλειάδης αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό την απουσία του Σάκη Βήτου, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σε αποθεραπεία για να προλάβει το ματς των play off.

Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν για τον θεσμό του Κυπέλλου και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβρη του 2003. Φωτογραφία από την τότε ομάδα της ΑΕ Τρικάλων δημοσίευσε στο facebook ο ιδρυτής της, Νίκος Σαλτουρίδης

Το πρόγραμμα των ημιτελικών :

Τετάρτη 26/2 (15.30)

Αγρ.Αστ.Πλατέος – ΓΑΣ Ροδοχωρίου
ΑΕ Τρικάλων – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

*Οι επαναληπτικοί διεξάγονται την Τετάρτη 11/3 και ώρα 15.00

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected