Κατηγορίες
Διάφορα

Ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια, κανονικά στη Νάουσα το έθιμο “Γενίτσαροι και Μπούλες”

Ανακοινώσεις από τους Δήμους Αλεξάνδρειας και Νάουσας, με τις οποίες κάνουν γνωστές τις προθέσεις τους όσον αφορά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας αποφάσισε την ακύρωση των εκδηλώσεων, ωστόσο ο Δήμος Νάουσας εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία το έθιμο “Γενίτσαροι και Μπούλες” θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

“Έπειτα από τις ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού και την ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα, ο Δήμος Αλεξάνδρειας ακυρώνει για προληπτικούς λόγους όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την φετινή περίοδο του Καρναβαλιού.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Κορωνοϊό και χρήσιμες οδηγίες για την προφύλαξή σας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας:

https://www.civilprotection.gr/el/koronoios-covid-19-hrisimes-odigies

ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

“Στα πλαίσια των έκτακτων απαγορεύσεων του Υπουργείου Υγεία, για την πρόληψη και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έπειτα από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δήμου,παρουσία του Συλλόγου Εστίασης και του Προέδρου του ομίλου, Γενίτσαροι και Μπούλες, αποφασίστηκαν τα εξής :

“Θα τηρηθεί το έθιμο απαράβατα και θα διεξαχθεί το δρώμενο, όπως γίνεται αιώνες τώρα.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις των καταστημάτων θα πραγματοποιηθούν όπως έχουν ανακοινωθεί.

Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης -Όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected