Α-Β-Γ Εθνική - Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Ημαθία και το άκρως ενδιαφέρον project

Νέα δεδομένα προκύπτουν στην Ημαθία όσον αφορά το γυναικείο ποδόσφαιρο του νομού και όπως φαίνεται σύντομα θα υπάρξουν και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως είχε αναφέρει το sportsup.gr (ΕΔΩ), η νέα γυναικεία ομάδα θα ξεκινήσει από τη Γ Εθνική της νέας περιόδου και θα λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και με την τεχνογνωσία ανθρώπων από το εξωτερικό, οι οποίοι θα συμβάλλουν αρχικά ως κατευθυντήριοι οδηγοί.

Η σελίδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει αρκετά για το νέο project κι αυτό γιατί στο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμμετέχει και ο αρχισυντάκτης, Αργύρης Τσιγγενόπουλος ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του Γενικού Γραμματέα αλλά και του Υπεύθυνου Τύπου!

Παράλληλα, υποστηρικτές της νέας αυτής προσπάθειας θα είναι ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, Ανδρέας Καλαϊτζίδης, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρίας “LA CUCINA”, Αγάπιος Αναστασιάδης, ο επίσης επιχειρηματίας και εκ των ιδιοκτητών της εταιρίας “DAMKAT”, Νίκος Δάμτσης αλλά και πρόσωπα που θα συμβάλουν με τις γνώσεις τους στο νέο αυτό εγχείρημα.

Το τεχνικό team θα περιλαμβάνει πρόσωπα σε όλα τα προβλεπόμενα πόστα, ενώ θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναλάβει τις επαφές για την έδρα της ομάδας.

Όσον αφορά την επωνυμία, έχει ήδη προταθεί ο “Μέγας Αλέξανδρος” Ημαθίας, με στόχο ο σύλλογος να απευθύνεται σε όλες τις αθλήτριες του νομού που θα ήθελαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο ποδόσφαιρο, ενώ στο project προβλέπεται Ακαδημία ποδοσφαίρου τόσο για κορίτσια όσο και αγόρια.

Σύντομα (και αφού γίνει γνωστή η επωνυμία του συλλόγου) θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για τα πρόσωπα που θα στελεχώνουν το τεχνικό team και άμεσα θα ξεκινήσει η συγκρότηση του ρόστερ, που θα περιλαμβάνει και τη διαδικασία των δοκιμών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected