Κατηγορίες

Η σύμπραξη Ανδρέα Καλαϊτζίδη – Αγάπιου Αναστασιάδη και η νέα γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Είδηση προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση του προέδρου του Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Ανδρέα Καλαϊτζίδη με τον επιχειρηματία (ιδιοκτήτη της La Cucina), Αγάπιου Αναστασιάδη.

Μετά από μια σειρά συναντήσεων τις τελευταίες ημέρες, οι δύο άνδρες συμφώνησαν στη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου η οποία μάλιστα βρίσκεται ήδη στη διαδικασία ίδρυσης, με την απαραίτητη ανταλλαγή αλληλογραφίας με τους συμβεβλημένους φορείς.

Όπως προκύπτει από τη συνάντηση, για την οποία ενημερώθηκε το sportsup.gr, η νέα γυναικεία ομάδα θα ξεκινήσει από τη Γ Εθνική της νέας περιόδου και θα λειτουργεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αλλά και με την τεχνογνωσία ανθρώπων από το εξωτερικό, οι οποίοι θα συμβάλλουν αρχικά ως κατευθυντήριοι οδηγοί.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποιο όνομα θα φέρει η νέα αυτή η ομάδα, ούτε και ποια έδρα θα χρησιμοποιεί, ωστόσο σύμφωνα με τον Ανδρέα Καλαϊτζίδη, έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες επαφές ώστε να υπάρχει η κατάλληλη στέγη για να λειτουργεί ο σύλλογος με όλες τις ανέσεις.

Σύντομα θα γίνει γνωστή και η διοικητική σύνθεση, όπως επίσης και τα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα στο νέο εγχείρημα, ωστόσο αν κρίνουμε από τους ανθρώπους που θα “τρέξουν” το νέο project τότε είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως το team θα είναι ισχυρό, τόσο οικονομικά όσο και διοικητικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected