Football League

“Αυτοκτόνησε” η Νίκη Βόλου, έχασε βαθμούς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Ιδανική αυτόχειρας αποδείχθηκε η Νίκη Βόλου που για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική «πετάει» στα σκουπίδια την προσπάθεια 94 λεπτών.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου κι αυτή την αγωνιστική ήταν η Τρίγλια. Συγκεκριμένα, η Νίκη κατάφερε να απολέσει το προβάδισμα των δύο γκολ που προηγούνταν, στα πέντε τελευταία λεπτά του αγώνα, παγώνοντας τους φίλους της ομάδας που έδωσαν δυναμικό παρών στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης.

Οι “κυανόλευκοι” προηγήθηκαν με τον Τσιμπούκα στο 15’, είχαν δοκάρι στο 47’ με τον Τσιώλη κι έκαναν δύο τα τέρματα τους στο 57’ και πάλι με τον νεαρό αμυντικό.

Κι ενώ όλοι περίμεναν πως τα τελευταία λεπτά θα ήταν τυπική διαδικασία η Τρίγλια μπήκε στο ματς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρίτο στο 90’ και ισοφάρισε στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Παπαστεργιανό.

Με τη Νίκη να εκμεταλλεύεται το πρώτο της καλό τέταρτο και να προηγείται στο σκορ με τον Τσιμπούκα ξεκίνησε το ματς στη Νεάπολη. Αν και ήταν φανερό πως στην αμυντική λειτουργία το πειραματικό σχήμα των γηπεδούχων χρειάζονταν λίγο χρόνο για να βρει την κατάλληλη χημεία, επιθετικά εμφάνισε τις γνωστές αρετές της δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα με το «καλησπέρα»… Η Νίκη ευτύχησε να εκμεταλλευτεί τη μία από τις τρεις καλές ευκαιρίες που δημιούργησε στο πρώτο 15λεπτο και με τον Τσιμπούκα να ανοίγει λογαριασμό σε σέντρα-γέμισμα του Γκαρσία προηγήθηκε με 1-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός σταδιακά έπεσε με την Τρίγλια να απειλεί στο 38’ και στο 39’ με τους Ζώτο και Καλαϊτζίδη.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Βοσνιάδης, Κάρδαρης, Τσιμπούκας, Μπιτσάκος, Ντομίγνκεθ, Ιορδανίδης (68’ Κ. Κυριακίδης), Γκαρσία (89’ Λίτσιος), Κρουθ, Τσιώλης (λ.τρ. 57’ Οικονομίκος), Μπαταγίνι

ΠΟ Τρίγλιας : Παλαγαβράκης, Κουρελλάς, Σγουρής, Λεμονής (80’ Μοσχάκης), Ζώτος, Παπαστεργιανός, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Καλαϊτζίδης (63’ Ζορμπάς), Ναζλίδης (46’ Παπαδημητρίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected