Football League

Ήττα-πισωγύρισμα για τη Βέροια, “διπλό” ολκής για την Ιεράπετρα!

Μια πολύ μεγάλη νίκη (ιστορική θα λέγαμε, χωρίς υπερβολή) σημείωσε στη Βέροια, ο ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Football League!

Η ομάδα του Τίμου Καβακά έκανε σπουδαία ανατροπή στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και βλέπει πλέον άνοδο, καθώς έχει 37 βαθμούς αλλά ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Ιωνικό, που αγωνίζεται αύριο στην έδρα του με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Ημαθίας έχασε έδαφος στη βαθμολογία καθώς βρίσκεται στην 5η θέση με 34 βαθμούς κι αν αύριο η Καβάλα επικρατήσει του Ιάλυσου, τότε θα βρεθεί έκτη.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τη “Βασίλισσα”, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Καραγιάννης εκτέλεσε ιδανικά το φάουλ, ο Πόζογλου έκανε τη γυριστή κεφαλιά και ο Πασάς από πλεονεκτική θέση άνοιξε το σκορ.

Από το 25ο λεπτό όμως και έπειτα ο ΟΦΙ ισορρόπησε το ματς και άρχισε να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 27′ είχε πολύ σπουδαία ευκαιρία με τον Αναστασόπουλο, αλλά ο Βοσνιάδης είπε “όχι” με εντυπωσιακό τρόπο.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Χύσι, σε μια ακόμη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.

Στο 41′ η Βέροια “ισοφάρισε” τα δοκάρια στον αγώνα, όταν το σουτ του Πόζογλου τράνταξε το δοκάρι του Καραγκιολίδη.

Στο δεύτερο μέρος, όλα ήρθαν…τούμπα! Στο 54′ ο ΟΦΙ ισοφάρισε όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Χαντί εξ επαφής “έγραψε” το 1-1.

Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον δραστήριο Αποστολόπουλο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο σημερινό παιχνίδι και μάλιστα αυτός που πέντε λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 78′ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Πασάς είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, ενώ στην επαναφορά ο Κανούλας δεν κατάφερε να νικήσει τον Καραγκιολίδη.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Βοσνιάδης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Μανιώτης, Βεργώνης, Ταΐρης (83′ Χαντζάρας), Καραγιάννης (67′ Σιμόνι), Παυλίδης (74′ Κανούλας), Πόζογλου, Πασάς.

ΟΦ Ιεράπετρας : Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης (90+2′ Μπάμπης), Σμίλτος, Μάγκας, Χούσι, Σκόνδρας, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Χαντί (84′ Ανυφαντάκης), Αποστολόπουλος (79′ Μηνάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected