Football League

Στην 4η θέση ο Διαγόρας, κέρδισε και το Αιγάλεω!

Με εξαιρετικό γκολ του Γιώργου Μπαρμπαρούση, ο Διαγόρας επικράτησε 1-0 του Αιγάλεω για την 22η αγωνιστική της Football League και ανέβηκε στους 35 βαθμούς. Τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τον «γηραιό» που πλέον βλέπει με «άλλο μάτι» τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο δυνατός άνεμος δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, Διαγόρας και Αιγάλεω δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Όπως αναφέρει το xxsports, ο “Γηραιός” απείλησε στο 23′, όταν ο Γεωργίου απέφυγε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπουρλάκης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο Διαγόρας κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά από κόρνερ του Αιγάλεω, οι γηπεδούχοι απομάκρυναν, ο Κασνέτσι έπαιξε κάθετα για τον Μπουρλάκη, εκείνος τροφοδότησε τον Μπαρμπαρούση και ο ικανότατος επιθετικός πλάσαρε με το εξωτερικό τον Σικαλιά για το 1-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάτι το αξιόλογο. Ο «γηραιός» προσπάθησε να βρει ένα δεύτερο γκολ και απείλησε στο 72’ με το σουτ του Μπουρλάκη να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά. Το Αιγάλεω δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα ο Διαγόρας να κρατήσει μέχρι τέλους το υπέρ του προβάδισμα, το οποίο τον ανέβασε στους 35 βαθμούς.

Συνθέσεις

Διαγόρας Ρόδου : Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Καρπαθάκης, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Κασνέτσι, Πινιώτης, Γεωργίου (90’ Αυγενικού), Μπουρλάκης (82′ Γλυνός), Πατσαρούχας, Μπαρμπαρούσης.

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Λάσκαρης, Γουερέ (55΄Τσιλιγκίρης), Μαχαίρας, Φαρινόλα, Καλλέργης (82′ Μαρκολίνο), Καπός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected