Football League

Κρατά την τύχη στα χέρια του ο Ιωνικός, 2-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στη Super League 2 πραγματοποίησε σήμερα ο Ιωνικός, που επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου και διατήρησε το +3 από την τρίτη θέση.

Η ομάδα της Νίκαιας μεταβαίνει την επόμενη εβδομάδα στη Χαλκιδική για να αντιμετωπίσει τον ΠΟ Τρίγλιας και ακολουθούν τα ματς με Καβάλα (εντός), Ασπρόπυργο και Βέροια (εκτός).

Από την άλλη πλευρά, μετά τη βαριά ήττα στη Ρόδο από τον Ιάλυσο και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νίκη, ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε και το σημερινό ματς, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

Το πρώτο τέρμα σημειώθηκε στο 16’ με σκόρερ τον Στέλιο Κρητικό, ενώ στο 32’ ήταν η σειρά του Κουϊρικίδη να σκοράρει και να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του. Το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε κακοποίηση του ποδοσφαίρου καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε ούτε καν υποψία ευκαιρίας.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Ιωνικός (Απ. Χαραλαμπίδης): Κουρεπίνης, Πολίμος (59’Κορνέζος), Κολλαράς, Τσιριγώτης, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Κρητικός Ν., Κουιρουκίδης,, Ματσούκας (61’ Στεργίδης), Βουκμίροβιτς (46’ Πογοσιάν), Κρητικός Στ.

Ολυμπιακός Βόλου (Ηλ. Σολάκης): Γιδόπουλος, Βασιλούδης (79’ Κλεμέντε), Βοσνακίδης (46’ Μητρόπουλος), Γραικός, Κέρι, Κόλα, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας (71’ λ.τρ. Παπαϊωάννου), Τσίτας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected