Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μόνο τα τυπικά απομένουν για την κατάκτηση του τίτλου από τη Ρόδο!

Απροσπέλαστο αποδείχτηκε το εμπόδιο της Ρόδου, με τον ΑΟΝΑ να γνωρίζει την ήττα με 0-2, στο παιχνίδι που έκλεισε την 22η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ´ Εθνικής.

Η ποιότητα των φιλοξενούμενων τους έδωσε μία ακόμα νίκη και πλέον βρίσκονται …μία ανάσα πριν την μαθηματική επιβεβαίωση της κατάκτησης του τίτλου.

Η Αρτάκη προσπάθησε, είχε την καλές στιγμές της, με τον Ντελέκο να είναι ο μόνιμος δημιουργός των καλύτερων στιγμών και μένει να διαμαρτύρεται για μη υπόδειξη πέναλτι στο 42´.

Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα της Εύβοιας, καθώς έχασε την ευκαιρία να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά είναι σίγουρο ότι έχει την ευκαιρία στα υπολειπόμενα ματς να κερδίσει την παρουσία της στην κατηγορία και του χρόνου.

το φιλμ του αγώνα στο dinataathlitika.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Νέας Αρτάκης : Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος (90´ Τσίγκας), Καραλής, Μπελίτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος (53´ Σπανός), Πατερίτσας (75´ Τσούτσης), Χατζηστάμου, Ντελέκος, Ντάμπος

ΑΣ Ρόδος : Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Κανταρτζής, Σουλάι, Μισέλ, Παπαδόπουλος (58′ Σούλης), Δελαπόρτας, Γιόνδης (76′ Χατζησάββας), Μπουντόπουλος (58′ Μαρτσάκης), Χασομέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected