Κατηγορίες
Football League

Στην 4η θέση η Καβάλα, 3-0 τον Ιάλυσο

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα της Καβάλας, που εύχε εύκολο έργο σήμερα κόντρα στον Ιάλυσο.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των φιλοξενούμενων και έφτασε στο τελικό 3-0, φτάνοντας τους 36 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τη δεύτερη θέση που δίνει το εισιτήριο για τη Super League 2 της νέας περιόδου.

Την ίδια ώρα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από δύο αγωνιστικές για την ομάδα του Νίκου Παντέλη που κοιτά ήδη το επόμενο ματς κόντρα στον Ασπρόπυργο.

το φιλμ του αγώνα όπως το παρουσίασε το xxsports

10′ Σουτ του Μαρκόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Ανδρούτσος
31′ ΓΚΟΛ! Ο Καθάριος σέντραρε έξοχα από αριστερά και ο Πέτρος Ορφανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0
38′ Σουτ του Ορφανίδη έδιωξε δύσκολα ο Ανδρούτσος
52′ Μεγάλη στιγμή για την Καβάλα, ο Ορφανίδης σημάδεψε με σουτ το δοκάρι του Ανδρούτσου.
54′ ΓΚΟΛ! Ο Γαβριηλίδης δοκίμασε το σουτ από μακρινή απόσταση, ο Ανδρούτσος απέκρουσε και ο Καζαντζίδης στο ριμπάουντ πέτυχε το 2-0
59′ ΓΚΟΛ! Η Καβάλα καθαρίζει το ματς με τον Ορφανίδη μετά από έξοχη ατομική ενέργεια να πατά περιοχή, αποφεύγοντας και τον Ανδρούτσο και σε κενή εστία πάσαρε για τον Σκαθαρούδη που δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις

Καβάλα : Δήμιζας, Καζαντζίδης, Γαβριηλίδης (75′ Θωμαΐδης), Μαρκόπουλος Κ., Κέρθι, Καθάριος (66′ Ορφανίδης), Στίκας, Μαϊδανός, Ορφανίδης Π., Κουτσούμπας, Σκαθαρούδης (80′ Παπαδόπουλος Κ.)

Ιάλυσος Ρόδου : Ανδρούτσος, Πριονάς, Ρεκλείτης, Πετράκης (46′ Χειρίτραντας), Μαστραντωνάκης (72′ Τασιούλης), Μπάρδης, Πάτας, Κονέ (44′ λ.τ. Μαραγκουδάκης), Κούντικ, Παγώνης, Μακρυδημήτρης

δείτε φωτογραφίες στην Πρωινή Καβάλας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected