Κατηγορίες
Super League 2

Συνεχίζουν το σερί τα Χανιά, κρατούν την τρίτη θέση!

Με “μαέστρο” τον Τριανταφυλλάκο που έδωσε άλλες δύο ασίστ από στατικές φάσεις και σκόρερ τους Κάσσο και Γιάκο τα Χανιά νίκησαν με 2-1 την Παναχαϊκή και συνεχίζουν ακάθεκτα την πορεία τους.

Το σκορ μοιάζει φτωχό βάσει των ευκαιριών που είχαν τα Χανιά στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο είχαν και δοκάρι με τον Κουσκουνά. Η Παναχαϊκή ισοφάρισε με τον Μαυριά και πάλεψε μέχρι τέλους το παιχνίδι.

Ουσιαστικά, μετά το πρώτο γκολ των Χανίων μπορεί να φάνηκε ότι το έργο των γηπεδούχων θα ήταν εύκολο, αλλά η ισοφάριση από πλευράς Παναχαϊκής έδωσε μια άλλη ομορφιά στο παιχνίδι, μέχρι ωστόσο να γίνει το 2-1… Στο δεύτερο ημίχρονο, τα Χανιά είχαν επιθετικό μονόλογο και ουσιαστικά την ευκαιρία να πετύχουν ένα τρίτο τέρμα και να καθαρίσουν μια και καλή το ματς, κάτι που δεν κατάφεραν.

Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τα Χανιά στο πρωτάθλημα, τα οποία παραμένουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με την επόμενη αποστολή να είναι καθοριστική στην έδρα του Λεβαδειακού.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης, Γιάκος (59′ Κάρλος), Σουντουρά (45′ λ.τρ. Δημητριάδης), Βρεττός (82′ Βασιλείου), Κάσσος, Κουσκουνάς.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυριάς, Μυτίδης, Ανάκογλου, Μουστακόπουλος (85′ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Τσελεπίδης, Σταυρόπουλος (62′ Πατρώνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected