Κατηγορίες
Super League 1

Ο Κλωναρίδης στις καθυστερήσεις έσωσε τα…προσχήματα για την ΑΕΚ

Ο Πανιώνιος κρατούσε στα χέρια του μια κομβική, ενόψει πλέι άουτ νίκη, όμως η γκολάρα του Κλωναρίδη στο 92′ γλίτωσε την ΑΕΚ, από την 2η ήττα στην εποχή Καρέρα!

Με φοβερό μακρινό σουτ του Κλωναρίδη στο 92’ η ΑΕΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τον Πανιώνιο στην άδεια –λόγω του κεκλεισμένων των θυρών- Νέα Σμύρνη. Οι πολλές απουσίες της Ένωσης είχαν αντίκτυπο στην αγωνιστική της εικόνα, με την άμυνα των κιτρινόμαυρων να παρουσιάζει ανεξήγητα μεγάλα κενά (σε σχέση με ό,τι έχει συνηθίσει να δείχνει επί Καρέρα), έχοντας σοβαρά προβλήματα στις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου και δεχόμενη αρκετές τελικές.

Το γκολ που έδινε σπουδαία νίκη στον Πανιώνιο για την παραμονή μέχρι τις καθυστερήσεις σημείωσε στο τέλος του πρώτου μέρους ο Εμμανουηλίδης, με τον Κότνικ να συμβάλλει και αυτός σημαντικά με τις αρκετές επεμβάσεις του.

Η Ένωση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Κλωναρίδη που είχε περάσει ως αλλαγή κατάφερε να φύγει με τον βαθμό, πετώντας όμως την ευκαιρία να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της από τον ΠΑΟΚ για τη 2η θέση. Όσο για τον Πανιώνιο έχασε κι αυτός μια τεράστια ευκαιρία να πάρει μια νίκη-οξυγόνο στη μάχη που δίνει για την παραμονή.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (84’ Λυμπεράκης), Παπαγεωργίου, Εμμανουηλίδης (91’ Καμαρά), Τσιλούλης, Παπανικολάου, Αραμπούλι (89’ Ρέτσος)

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Χουλτ, Λάτσι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς (71’ Σιμάνσκι), Μάνταλος, Αλμπάνης (46’ Κλωναρίδης), Βέρντε (77’ Μαχαίρας), Αραούχο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected