Super League 2

Πέρασε από την Άρτα ο Απόλλων Σμύρνης και παρέμεινε δεύτερος

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ο Απόλλων Σμύρνης κρατά τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα της Αθήνας πέρασε σήμερα από μια δύσκολη έδρα και συγκεκριμένα από την Άρτα, όπου ο Καραϊσκάκης δεν είχε ηττηθεί μέχρι σήμερα και με τους 39 βαθμούς, βρίσκεται στο +2 από την ΠΑΕ Χανιά.

Μάλιστα, στο σημερινό παιχνίδι η Ελαφρά Ταξιαρχία έκανε ιδανικό ξεκίνημα καθώς μόλις στο 2ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο ο Πατράλης έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Καπίας έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα του Μέλκα.

Οι γηπεδούχοι, παρά το σοκ με το γρήγορο τέρμα, αντέδρασαν και στο 6ο λεπτό έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Κούστα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σύγχυση στην άμυνα των Απολλωνιστών.

Η ομάδα της Άρτας συνέχισε να πιέζει και είχε δύο ακόμη καλές στιγμές με τους Μέτσε και Κούστα, ενώ ο Απόλλων κατέγραψε μία και μοναδική στιγμή μέχρι την ανάπαυλα, σε προβολή του Πατράλη που κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Απόλλων εμφανίστηκε πιο απειλητικός και στο 61′ κέρδισε πέναλτι όταν ο Ιωαννίδης έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά, πάσαρε στην περιοχή στον Μπεντινέλι που ανατράπηκε από τον Καραγιαννίδη κερδίζοντας πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε στο κέντρο της εστίας γράφοντας το 0-2.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και στο 67 σημείωσαν ένα καταπληκτικό γκολ και συγκεκριμένα με ανάποδο ψαλίδι του Χατζηστραβού, ο οποίος πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα της φετινής σεζόν.

Στο 84′ η ομάδα της Άρτας έμεινε με 10 παίκτες όταν Μπεντινέλι και Ιωαννίδη δεν τήρησαν το fair play, τον Ιωαννίδη να βγαίνει τετ α τετ και να νικιέται από το Μέλκα, με τον πορτιέρο όμως να αντιδρά και να χτυπά τον επιθετικό του Απόλλωνα.

Οι Αρτινοί μάλιστα αντίκρυσαν και δεύτερη κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι και συγκεκριμένα μετά τη λήξη του αγώνα,

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας : Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καπίας (77′ Αλμπάνης), Καραγιαννίδης, Μασούρας, Μέτσε (83′ Μπουργάνης), Ψιάνος, Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Κούστα (58′ Τσούτσης)

Απόλλων Σμύρνης : Αναγνωστόπουλος, Λαρέα, Χουχούμης, Κυριακίδης, Βιτλής (88′ Βάρκας), Φατιόν, Ιριτιέρ (54′ Ιωαννίδης), Πατράλης, Μαρκόβσκι (74′ Κύργιας), Μπεντινέλι, Μπλάζιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected