Κατηγορίες
Super League 1

Σπουδαία εμφάνιση της ΑΕΛ με χατ-τρικ Μιλοσάβλιεβιτς (photos)

Με τον Μιλοσάβλιεβιτς σε μεγάλα κέφια η ΑΕΛ επικράτησε την Κυριακή (1/3) στο AEL FC ARENA του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League.

Τρία γκολ σημείωσε ο Σέρβος που ήταν εντυπωσιακός στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης δείχνοντας για ένα ακόμη ματς την αξία του.

Η ΑΕΛ παρουσιάστηκε ουσιαστική, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο μέρος με σκορ 3-0, ικανοποιώντας όσους βρέθηκαν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ απελευθερώθηκε περισσότερο και στο τέλος πανηγύρισε μία νίκη που τόσο ήθελε αφού είχε καιρό να γευτεί αυτή τη χαρά…

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που προσπάθησε, μετά το 15’ οπισθοχώρησε και δεν έδειξε στη συνέχεια κάτι το ιδιαίτερο.

Στο 18′ ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε το 1-0 από πάσα του Μπέρτου, στο 36’ ο Μιλοσάβλιεβιτς με πλασέ μετά από πάσα του Ουάρντα έκανε το 2-0 και στο 44’ ο χατ τρικ από τον Μιλοσάβλιεβιτς. Στο 81’ οριζόντιο δοκάρι είχε ο Μόρας!

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μούζεκ, Μόρας, Α. Μιχαήλ, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (84’ Μπούστος), Ουάρντα, Τόρζε (77’ Βινίσιους), Νούνιτς (68’ λ.τ. Παπάζογλου).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Ν. Μιχαήλ, Κώτσιρας, Άνχελ Μαρτίνεθ (82’ Τασούλης), Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ντέλετιτς, Μαρκ Φερνάντεθ (59’ Πασκουάλ), Χαουρέγκι, Κρέσπι (46’ Φερνάντεθ Τεχέιρο).

δείτε φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected