Super League 1

Ξανά “Ευρωπαίος” ο ΟΦΗ, 3-0 τη Λαμία!

Με την αξία του και έναν κόσμο να παραληρεί από χαρά και συγκίνηση ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από 20 ολόκληρα χρόνια κερδίζοντας την Λαμία με 3-0.

Σπουδαία μπάλα από τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Λαμίας και μάλιστα μέσα σε 19 λεπτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Γιώργου Σίμου να “προβάρουν” το ευρωπαϊκό κουστούμι μετά από μια 20ετία.

Ο Γιώργος Σίμος ξεκίνησε την αναμέτρηση με μια γνώριμη ενδεκάδα που είχε κάνει την πολύ δουλειά στον πρώτο γύρο και είχε δώσει στον ΟΦΗ την ώθηση να ψάξει την εξάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Σωτηρίου ηταν κάτω απο τα δοκάρια με τον Μαρινάκη και τον Κοροβέση να είναι στα μπακ και στο κέντρο της άμυνας οι Γιαννούλης – Κουτρουμπής. Στην μεσαία γραμμή μετά από αρκετό διάστημα είδαμε ξανά Μεγιάδο, Νέιρα και Ναμπί, ενώ στην επίθεση ήταν οι Τσιλιανίδης, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο.

Το παιχνίδι δεν χρήζει και ιδιαίτερης κριτικής αφού είχε κριθεί από το 19′ με τους παίκτες του ΟΦΗ να μπαίνουν στο γήπεδο σαν…. “μπουλντόζες” και να ισοπεδώνουν την Λαμία που… ήθελε και νίκη μέσα στο Ηράκλειο. Στο 1′ ο Φιγκεϊρέντο άνοιξε το σκορ μετά το γύρισμα του Τσιλιανίδη, στο 9′ ο Ναμπί με μια γκολάρα από τα 30 μέτρα έκανε το 2-0 και στο 19′ ο Σεμέντο ξεφτίλισε την άμυνα της Λαμίας περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του για το 3-0.

Μια ομάδα χάρμα ιδέσθαι που έχοντας διώξει το άγχος από το 19ο λεπτό έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να πετύχει μια ντουζίνα γκολ με την Λαμία να μην κατεβαίνει καν στο γήπεδο.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης (72′ Μπράουν), Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (88′ Στάικος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο (80′ Μάνος)

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης (46′ Μπεχαράνο), Αραβίδης (87′ Τιρόνε), Καραμάνος (57′ Βιγιάλμπα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected