Κατηγορίες
Football League

Θεσπρωτός : “Για πρώτη φορά το VAR στη Football League από τους διαιτητές στα Τρίκαλα!”

Ανακοίνωση με αρκετή δόση ειρωνείας από πλευράς Θεσπρωτού, που διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα για τη φάση της υπόδειξης πέναλτι στους γηπεδούχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η εφαρμογή του VAR για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Football League είναι γεγονός!

Το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου γεγονότος στον αγώνα της ομάδας μας εναντίων της αντίστοιχης των Τρικάλων. Ενώ αρχικά ο διαιτητής κ. Τσιμεντερίδης έχει υποδείξει επιθετικό φάουλ σε μια διεκδίκηση της μπάλας και κίτρινη κάρτα στον πάγκο των γηπεδούχων για διαμαρτυρία, μετά από 4(!) λεπτά και υπό τις αφόρητες πιέσεις των γηπεδούχων ο 1ος βοηθός κ. Δέλλιος θυμήθηκε ότι είχε “δει” πέναλτι και κάλεσε τον διαιτητή να του το αναφέρει ενώ εκείνος ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τον αγώνα (ενώ ήταν ο ίδιος επόπτης που τον κάλεσε να τους τιμωρήσει για τις διαμαρτυρίες)…

Δεν μπορούμε να φανταστούμε άλλο τρόπο για το πως “εφευρέθηκε” αυτό το πέναλτι πάρα μόνο με VAR! Και σαν να μην έφτανε αυτό έδειξε και άδικη κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας για τη συγκεκριμένη φάση η οποία στην πορεία του ματς αποδείχθηκε καθοριστική καθώς αποβλήθηκε με 2η στο 70ο λεπτό…

Κάναμε υπομονή, αλλά και αυτή κάποια στιγμή εξαντλείται.”

Ευχαριστήριο για τη φιλοξενία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Θεσπρωτός με την οποία ευχαριστεί τον ΑΟ Τρίκαλα για την άψογη φιλοξενία.

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην διοίκηση των Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία της αποστολή μας στο μεταξύ μας παιχνίδι.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected