Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ύμνοι της Σαμπντόρια για τον Ανδρέας Χρυσοστόμου! (vid)

Νερό πίνει στο όνομα του Ανδρέα Χρυσοστόμου η Σαμπντόρια, που έχει ξετρελαθεί με τις ικανότητες του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Σαρώνει διάσπαρτα το Ιταλικό ποδόσφαιρο ένας νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής. Ό λόγος για τον 19χρονο Ανδρέα Χρυσοστόμου (γεννημένος στις 14/1/2001).

Όπως αναφέρει το talentabout, ο πιτσιρικάς αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα, αφήνοντας την αγαπημένη του Ανόρθωση, για λογαριασμό της γείτονας χώρας το 2018. Η Ίντερ ήταν η ομάδα που του “έκλεψε” την καρδιά από την αγαπημένη του ομάδα και να τον τραβήξει κοντά της.

Εκεί πέρασε σχεδόν απ’ όλες τις μεγάλες ηλιακές κατηγορίες, καθώς έγινε μέλος της U17, U18 και U19. Το 2019 εγκατέλειψε τους “Νερατζούρι” και φόρεσε τη φανέλα της Β΄ ομάδας της Σαμπντόρια. Εκεί έγινε βασικό στέλεχος των Ιταλών, καθώς μέτρησε 16 συμμετοχές.

Πλέον αν και είναι αυτή τη στιγμή τραυματίας, οι “Γενοβέζοι” πίνουν νερό στο όνομα του. Η ομάδα της Σαμπντόρια έκανε αφιέρωμα που “υμνεί” τον νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά ο δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στο αφιέρωμα:

“Όταν ήμουν πέντε χρονών ο μπαμπάς μου με πήγε στην Ακαδημία της Ανόρθωσης και έπαιξα εκεί μέχρι τα 14 χρόνια μουν πριν μετακομίσω στην Ίντερ. Μετά τις αρχικές δυσκολίες καταφέραμε να βρούμε τον σωστό δρόμο και τώρα μπορούμε να στοχεύουμε στα πλέι-οφ”.

Δείτε το αφιέρωμα:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected