Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Εορδαϊκός απέκλεισε την ΑΕΠ Κοζάνης και πάει τελικό! (photos)

Με ήρωα το Γιάννη Περπερίδη που στη διαδικασία των πέναλτι απέκρουσε δύο ο Εορδαϊκός κέρδισε στα πέναλτι 6-5 (κ.α. και παρ. 2-2) την ΑΕΠ και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό Φούφα πιθανότατα στην Πτολεμαΐδα.

Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τον Εορδαϊκό να επιστρέφει από το 0-2 και ένα «δύσκολο» πρώτο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και «βοηθούμενοι» και από την αποβολή του Σερσέμη κατάφεραν να ισοφαρίσουν στην επανάληψη αλλά και να έχουν ευκαιρίες να κερδίσουν.

Τελικά η πρόκριση ήρθε στα πέναλτι με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρα πολλά παράπονα για την αποβολή του Σερσέμη με 2 κίτρινες μέσα σε 5 λεπτά και σίγουρα επηρέασε την ψυχολογία τους αφού στην επανάληψη υπήρχε πολύ εκνευρισμός.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, κυριάρχησαν και προηγήθηκαν δίκαια με 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μείωσαν με τη σέντρα και έχοντας την αριθμητική υπεροχή πίεσαν έχασαν ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισαν στο 84ο.

Στη παράταση χάθηκαν κάποιες μικροευκαιρίες για να οδηγηθεί το παιχνίδι στα πέναλτι εκεί όπου ο Περπερίδης μίλησε τελευταίος.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

Εορδαϊκός : Περπερίδης, Κακουλίδης (88ο Αμπατζίδης), Συμεωνίδης, Χαϊτίδης, Μωυσιάδης, Τσιντός, Τσορλίνης (112ο Κουτούπης), Τριανταφύλλου, Παπαγαθονίκου, Βλαδίκας (66ο Μπρεγκόλι), Χαραλαμπίδης (108ο Σαββάκης).

ΑΕΠ Κοζάνης : Ψαρράς, Σβίρος, Πασχαλίδης, Σερσέμης, Κοτταρίδης, Τσιάρας, Εμμανουήλ, Καρακατσάνης (46ο Αμαραντίδης), Ντινόπουλος, Πάλλας (53ο Τσικόπουλος), Μπόνιος (66ο Βοριαζίδης).

Τα πανηγύρια των νικητών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected