Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Έδωσε σκληρή μάχη στην Ιρλανδία αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική Γυναικών

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε στο Δουβλίνο από την αντίστοιχη της Ιρλανδίας και έμεινε στην τρίτη θέση στον όμιλο της με 4 βαθμούς.

Αντίθετα, οι Βρετανές έφτασαν στους 10 βαθμούς (δύο πίσω από τη Γερμανία) και εκ των πραγμάτων πήραν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2021.

Το χρονικό σημείο που δέχτηκε το γκολ η Εθνική μας (45ο λεπτό σε μια ολιγωρία της άμυνας και κοντινή προβολή της Κάλντγουελ), έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, με τις παίκτριες του Αντώνη Πριόνα να βγαίνουν στο δεύτερο μέρος με επιθετικές βλέψεις.

Εξ ου και οι αλλαγές από τον Ομοσπονδιακό, που ρίσκαρε αρκετά καθώς μόνο το θετικό αποτέλεσμα ήταν ο στόχος της Εθνική μας.

Οι Ελληνίδες τα έδωσαν όλα στο διάστημα αυτό, είχαν τεράστια ψυχικά αποθέματα αλλά όλες οι προσπάθειες κατέληξαν είτε εκτός εστίας είτε πάνω στη Χούριχαν.

Επόμενο παιχνίδι της Εθνική μας στις 13 Απριλίου 2020 στο Κίεβο με αντίπαλο την Ουκρανία.

Συνθέσεις

Ιρλανδία : Χούριχαν, Ο’Γκόρμαν, Κουίν, Κάλντγουελ, Σκοτ, Ο’Σάλιβαν, Φάχει, ΜακΚέιμπ, Λίτλτζον (86′ Σάιν), Πέιν (63′ Ράσελ), Τζάρετ (72′ Μπάρετ).

Ελλάδα : Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Σιδηρά, Χατζηνικολάου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Μάρκου, Κυνοσίδου (83′ Σπυριδωνίδου), Μωραΐτου (65′ Βάρδαλη), Κοκοβιάδου, Κόγγουλη (66′ Σαρρή)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected