Διάφορα - Συνεργάτες

Ειδική Αγωγή, Διαπολιτισμική Αγωγή, Διδακτική της ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας

Επιμορφωθείτε & μοριοδοτηθείτε εξ αποστάσεως.

Δείτε και τους 10 θεματικούς τίτλους ΕΔΩ.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education Επιπέδου 2, σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνουν και υλοποιούν σε κύκλους ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα συνολικής παρακολούθησης 600 ωρών που στηρίζονται αποκλειστικά στην εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία. Οι ετήσιες επιμορφώσεις είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αποτελούν προσόντα διορισμού και να καλύπτουν κριτήρια μοριοδότησης και αξιολόγησης εκπαιδευτικών Α΄βάθμιας, Β’βάθμιας εκπαίδευσης, υποδιευθυντών και διευθυντών, εκπαιδευτών ενηλίκων, στελεχών εκπαίδευσης κ.ά.

Ζητήστε πληροφορίες
ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΑ! – Έναρξη τμημάτων: 10 Μαρτίου 2020

 

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Ετήσια Επιμόρφωση e-learning 600 ωρών)

600 ώρες / εξ αποστάσεως
Το πρόγραμμα εντάσσει τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς στους επικουρικούς πίνακες καλύπτοντας τα κριτήρια μοριοδότησης.

Συμπληρώστε τη φόρμα

ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΕΤΕΡΟΤΗΤΑ (Ετήσια Επιμόρφωση e-learning 600 ωρών)

600 ώρες / εξ αποστάσεως
Η εξειδίκευση των συμμετεχόντων (απόκτηση κατάλληλων γνώσεων, δεξιοτήτων/ικανοτήτων και στάσεων) σε θεωρητικά και πρακτικά θέματα για την εκπαίδευση των προσφύγων, λαμβάνοντας υπόψη και αξιοποιώντας επιστημολογικά τις κείμενες διατάξεις και την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου πληθυσμού

Συμπληρώστε τη φόρμα

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ Ή ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (Ετήσια Επιμόρφωση e-learning 600 ωρών)

600 ώρες / εξ αποστάσεως
Επιμόρφωση και εξειδίκευση των συμμετεχόντων σε κομβικά θέματα (θεωρητικά και πρακτικά) διδασκαλίας της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας και η καλλιέργεια και ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων τους. Επίσης, το πρόγραμμα μοριοδοτεί σε προκηρύξεις δημοσίου (συγκαταλέγονται εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων).

Συμπληρώστε τη φόρμα

ΣΧΟΛΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (Ετήσια Επιμόρφωση e-learning 600 ωρών)

600 ώρες / εξ αποστάσεως
Ο κλάδος της Σχολικής Ψυχολογίας πραγματεύεται με την εξακρίβωση εμποδίων στη μάθηση (π.χ. μαθησιακές δυσκολίες, κοινωνικο-συναισθηματικά προβλήματα ή προβλήματα συμπεριφοράς μαθητών) και την εφαρμογή παρεμβάσεων για να την επίλυσή τους.

Συμπληρώστε τη φόρμα

ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (Ετήσια Επιμόρφωση e-learning 600 ωρών)

600 ώρες / εξ αποστάσεως
Το πρόγραμμα αποτελεί μια εισαγωγή στον τομέα της Παιδοψυχολογίας, με έμφαση την Έρευνα, στη Σχολική Ψυχολογία και τις αναπτυξιακές διαταραχές και αποκλίσεις.

Συμπληρώστε τη φόρμα

ΕΜΦΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (Ετήσια Επιμόρφωση 436 ωρών)

436 ώρες / εξ αποστάσεως
Σκοπός του προγράμματος είναι να παρουσιάσει διεξοδικά και εμπεριστατωμένα τους ορισμούς, τους παράγοντες διαμόρφωσης της έμφυλης και σεξουαλικής ταυτότητας. Έμφαση δίνεται στις θεωρίες του φύλου και της σεξουαλικότητας και στην ανάπτυξη της ταυτότητας φύλου στο πλαίσιο του οικογενειακού και του σχολικού περιβάλλοντος. Παρουσιάζονται τομείς όπως δημόσια υγεία, εγκληματικότητα που αντιμετωπίζουν τα ΛΟΑΤ+ άτομα.

Συμπληρώστε τη φόρμα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (Ετήσια Επιμόρφωση e-learning 600 ωρών)

600 ώρες / εξ αποστάσεως
Η κλινική ψυχολογία είναι από τους πιο διαδεδομένους και ενδιαφέροντες κλάδους της εφαρμοσμένης ψυχολογίας. Αυτό το Εξ αποστάσεως ετήσιο μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα 600 ωρών απευθύνεται σε οποιοινδήποτε ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση, εμπλουτισμό γνώσεων και ενίσχυση επαγγελματικού προφίλ.

Συμπληρώστε τη φόρμα

ΓΝΩΣΙΑΚΗ – ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (Ετήσια Επιμόρφωση e-learning 600 ωρών)

600 ώρες / εξ αποστάσεως
Οι Συμπεριφορικές και Γνωστικές Ψυχοθεραπείες είναι ψυχολογικές θεραπείες οι οποίες βασίζονται σε επιστημονικές αρχές και για τις οποίες η έρευνα έχει δείξει ότι είναι αποτελεσματικές σε ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων. Η παρακολούθηση του προγράμματος αναμένεται να ωφελήσει τους συμμετέχοντες, τόσο γνωστικά όσο και επαγγελματικά.

Συμπληρώστε τη φόρμα

 

” 11 χρόνια οι πιο συμφέρουσες λύσεις στην εκπαίδευση”
– Easy Education

Μπες τώρα στο www.easy-education.gr

 

Ενδιαφέρεσαι να έχεις τα προσόντα που ζητά η αγορά εργασίας τώρα; Έχουμε και γι’ αυτό τη λύση. Δημιούργησε το επαγγελματικό προφίλ που σε ενδιαφέρει, γίνε περιζήτητος & δημιούργησε το μέλλον που σου αξίζει!

Συμπλήρωσε τη φόρμα & μάθε πως ΕΔΩ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected