Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τα αποτελέσματα στον 2ο όμιλο των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων και οι ομάδες που προκρίθηκαν

Διεξήχθη χθες Τετάρτη (4/3) η τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (Μικτές) της ΕΠΟ.

Στο πρωτάθλημα U14 η ομάδα της Ημαθίας τερμάτισε στην πρώτη θέση και θα συνεχίσει στον θεσμό, αντιμετωπίζοντας στη δεύτερη φάση την αντίστοιχη 2η του 1ου ομίλου και συγκεκριμένα την ΕΠΣ Δράμας. Η νοκ άουτ αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο Παλατιτσίων σε ημερομηνία που θα ορίσει σύντομα η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η ΕΠΣ Πέλλας, που ισοβάθμησε με την ΕΠΣ Πιερίας, ωστόσο κέρδισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση λόγω της νίκης με 4-3 στο μεταξύ τους ματς. Αντίπαλος στη δεύτερη φάση θα είναι η ΕΠΣ Μακεδονίας, που τερμάτισε πρώτη στον 1ο όμιλο του θεσμού.

Τα χθεσινά αποτελέσματα :

ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας 2-2
ΕΠΣ Πέλλας – ΕΠΣ Κιλκίς 2-1
ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Ημαθίας 2-3
ΕΠΣ Καστοριάς – ΕΠΣ Γρεβενών 4-0

Η τελική βαθμολογία

Όσον αφορά το πρωτάθλημα U12, στην πρώτη θέση τερμάτισε η ΕΠΣ Πιερίας, που συγκέντρωσε 17 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την ΕΠΣ Μακεδονίας, που ολοκλήρωσε την 1η φάση στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου.

Δεύτερη κατετάγη η ΕΠΣ Καστοριάς με 15 βαθμούς και θα αγωνιστεί στη δεύτερη φάση στην Καβάλα με την αντίστοιχη ομάδα της τοπικής Ένωσης.

Τα χθεσινά αποτελέσματα :

ΕΠΣ Φλώρινας – ΕΠΣ Πιερίας 1-1
ΕΠΣ Πέλλας – ΕΠΣ Κιλκίς 1-2
ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Ημαθίας 2-1
ΕΠΣ Καστοριάς – ΕΠΣ Γρεβενών 5-0

Η τελική βαθμολογία

 

Βαθμολογία (τελική)
ΕΠΣ Πιερίας 17
ΕΠΣ Φλώρινας 13
ΕΠΣ Καστοριάς 15
ΕΠΣ Πέλλας 10
ΕΠΣ Ημαθίας 10
ΕΠΣ Κοζάνης 9
ΕΠΣ Κιλκίς 7
ΕΠΣ Γρεβενών 0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected