Κατηγορίες
Football League

Δεν “Χ”άρηκε κανείς στη Ρόδο

Ισόπαλο αποτέλεσμα στη Ρόδο, όπου Ιάλυσος και Ασπρόπυργος…αλληλοεξουδετερώθηκαν και έτσι χάνουν σημαντικό έδαφος για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το παιχνίδι είχε δραματικό φινάλε, καθώς οι νησιώτες ισοφάρισαν στο 89ο λεπτό και ενώ η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα πήρε δύο φορές το προβάδισμα.

Ο Ιάλυσος έφτασε τους 24 βαθμούς και έχασε σημαντική ευκαιρία να ανέβει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού (και ενώ την ίδια ώρα χάνει ο Θεσπρωτός στο Αιγάλεω), ενώ το συγκρότημα της Δυτικής Αττικής έφτασε τους 20 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα όπως το παρουσίασε το xxsports.org

2′ Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Μπαξεβάνου που επιχείρησε το τακουνάκι με τον Ανδρούτσο να διώχνει με τα πόδια
18′ Εκτέλεση φάουλ του Γκατσολάρι, ο Ζώνας στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ
48′ ΓΚΟΛ! Μετά από παράλληλη σέντρα του Γκατσολάρι από αριστερά, ο έμπειρος επιθετικός με πλασέ στην καρδιά της άμυνας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πληγώνοντας την πρώην ομάδα του (0-1)
58′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Ιάλυσο με τον Μαραγκουδάκη να σεντράρει από αριστερά και τον Χειρίτραντα να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα άουτ
60′ Σουτ του Μαστραντωνάκη, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κολοβούρης
67′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούντικ, ο Φιλίποβιτς τράβηξε τον Μαραγκουδάκη στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής Πολυχρόνης έδειξε την άσπρη βούλα.
68′ ΓΚΟΛ! Ο Ρεκλείτης από την άσπρη βούλα σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσα (1-1)
76′ ΓΚΟΛ! Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Ασπροπυργος έφτασε στο 1-2. Σέντρα του Νικολακάκη από δεξιά, ο Πολέτο με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας νίκησε τον Ανδρούτσο για το 1-2
89′ ΓΚΟΛ! Ο Μαραγκουδάκης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, σούταρε με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Μακρυδημήτρη που μόνος απέναντι στον Κολοβούρη δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το 2-2.

Συνθέσεις

Ιάλυσος (Νίκος Παντέλης): Ανδρούτσος, Πριόνας (64′ Ντιατά), Χειμωνέττος (46′ Κούντνικ), Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης (80′ Κουγιός), Γιώργου, Χειρίτραντας, Μαραγκουδάκης

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Κολοβούρης, Φιλίποβιτς, Νικολακάκης, Ζώνης, Σταγάκης, Νικολάου, Μπαξεβάνος, Ζγκούρη, Πολέτο (90+3′ Ρόπας), Γκατζολάρι (84′ Ζαχαρός), Φράγκος (62′ Μίλιτς)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected