Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έσπασε νέο ρεκόρ η Λίβερπουλ, 22 σερί νίκες εντός έδρας! (vid)

Επέστρεψε στις επιτυχίες η Λίβερπουλ και συνέχισε το εντυπωσιακό της σερί, καθώς έφτασε τις 22 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Κλοπ κατάφερε να βρει τα ψυχικά αποθέματα και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Το ματς ξεκίνησε με τους «κόκκινους» να έχουν την κατοχή της μπάλας, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ. Ωστόσο, σε μία κόντρα αντεπίθεση η Μπόρνμουθ πήρε πρώτη κεφάλι στο σκορ. Ο Γουίλσον από κοντινή απόσταση έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αντριάν.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα. Μετά από κόρνερ του Γουίλσον, ο Ακε πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους, πήρε την κεφαλιά, ο Αντριάν απομάκρυνε, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα στο 25′. Ο Μανέ, βρήκε τον Σαλάχ μέσα στην περιοχή και ο Αιγύπτιος εξαπέλυσε ένα σουτ με το αριστερό, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ασφυκτική πίεση της Λίβερπουλ, έφερε αποτελέσματα στο 33′. Ο Φαν Ντάικ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος πλάσαρε υποδειγματικά τον Ράμσντέιλ για το 2-1. Αυτό ήταν και το σκορ το πρώτο ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι «κόκκινοι» μπήκαν αποφασισμένοι για να… καθαρίσουν το ματς. Στο 47′ ο Μανέ στην προσπάθεια του να κάνει κοντρόλ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σίμπσον. Ωστόσο, ο ρέφερι είχε αντίθετη άποψη και συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Στο 58′ η Μπόρνμουθ, άγγιξε το 2-2. Ο Φρέισερ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, θέλησε να κρεμάσει τον Ατριάν, η μπάλα φάνηκε πως θα κατέληγε στα δίχτυα, όμως από το… πουθενά ο Μίλνερ πρόλαβε, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα για το 2-2.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Λίβερπουλ ήταν ο Σαντιό Μανέ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, βρέθηκε εκτός μεγάλης περιοχής εξαπολύοντας ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι!

Συνθέσεις

Λίβερπουλ: Αντριάν, Αρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Τσαμπερλέιν (84′), Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ.

Μπόρνμουθ: Ραμσντειλ, Στέισι, Στιβ Κουκ (19′ Σίμπσον), Ακε, Σμιθ, Μπίλιγνκ, Λέρμα (81′ Γκόσλινκγ), Κουκ, Στανσίλας (65′ Σολάνκε), Γουίλσον, Φρέισερ.

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected