Κατηγορίες
Αθλήματα

Εντός έδρας ήττα από τον Πιερικό για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας (photos)

Στα πλαίσια του Final Four Κορασίδων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ποσειδώνας Βέροιας και ο Πιερικός Κατερίνης παρουσίασαν έναν αγώνα για γερά στομάχια!

Στο πρώτο σετ, ο Πιερικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έκανε αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που “άγχωσε” τα κορίτσια του Ποσειδώνα και το 0-1 δεν άργησε να έρθει με τελικό σκορ 12-25.

Στο δεύτερο σετ, και υπό τις οδηγίες του Στέργιου Λουκά, ο Ποσειδώνας εμφανίστηκε πιο οργανωμένος, αντάξιος του πολύ δυναμικού Πιερικού, η ομάδα έδειξε συγκεντρωμένη, έκανε πολύ καλό παιχνίδι ξαφνιάζοντας τον αντίπαλο, παρόλα αυτά, έχασε στις λεπτομέρειες με 23-25 (0-2).

Στο τρίτο σετ, παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Ποσειδώνας να βγει μπροστά και να εξασφαλίσει διαφορά, ο μαχητικός Πιερικός μέσα σε περίπου 25 λεπτά, “καθάρισε” το παιχνίδι κάνοντας το 0-3 με 20-25.

Συνθέσεις

Ποσειδώνας Βέροιας (Λουκάς): Λαζεκίδου, Τσιώτρα, Δούρδα, Τσανασίδου, Μπέη, Σαράφη, Αγγελοπούλου, Μαραβελάκη, Τυριακίδου, Γκλαβινά, Μίγγου, Γεωργιάδου, Λάντσιου, Μαγαλιού.

Πιερικός (Σαρρής): Αναστασίου, Αργυροπούλου, Αντωνοπούλου, Χατζηευστρατιάδου, Τουλίκα, Τσαπουρνιώτη, Ιορδανίδου, Χατζηαγοράκη, Ζεϊμπέκη, Δαούτη, Παπαπέτρου, Ευαγγελοπούλου, Χατζησακούλα, Μαυρίδου.

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected